Всички дискусии > Steam форум > Help and Tips > Подробности за темата
Odtwarzanie trailerów w Steam - Problem / Playing trailers Steam - Problem
Problem dotyczy odtwarzania trailerów na Steam - kiedy ustawiam na pełen ekran to mam pokaz slajdów - ten sam trailer np. w chrome działa elegancko i bez przycięć. Wywaliłem z systemu flasha, wyłączyłem przyspieszenie sprzętowe w steam -> interfejs, wyczyściłem httpcache, kombinowałem z poradami znalezionymi na forum o dopisaniu w lini komend -tcp, oraz wyłączyłem skalowanie DPI i nadal to samo: w małym oknie idzie ok, na pełnym ekranie rwie jak cholera. Dodam że w poprzednich wersjach steam problemu nie było.
Konfiguracja: Windows 8.1 64-bit, Athlon X2 5200+, 4GB Ram, GTX650 1 GB.

The problem concerns the playback of trailers on Steam - when I set to full screen slide show that I have - the same trailer, eg. In the chrome work elegantly and without any cutoff. Dumped from the system flash, turned off hardware acceleration in steam -> interface, cleaned httpcache, figuring tips found on the forum about is writing on the command line -tcp, and turned off the DPI scaling and still the same thing: a small window goes around, full screen breaks like hell. I would add that in previous versions of the steam problem was not there.
Configuration: Windows 8.1 64-bit Athlon X2 5200+, 4GB Ram, GTX650 1GB.
Последно редактиран от piotr.madeja [PL]; 14 ян. 2016 в 2:25
< >
Показване на 1-2 от 2 коментара
Podepnę się pod temat ponieważ mam to samo. Filmiki, trailery w małym oknie klienta steam działają, na pełnym ekranie już nie. Nie sądzę aby było to problem samego serwera, kompa, sterowników lub kodeków. Poprzez przeglądarkę chrome czy inną wszystko działa OK, poprzez klienta steam "pełny ekran" działa ale w trybie Big Picture, poza tym trybem już nie. Może jakaś opcja do ustawienia??
Nie wykrywa mi myszki w menu gier :( podobno w windowsie cos ale nei mogę sie w 10 odnaleźć
< >
Показване на 1-2 от 2 коментара
На страница: 1530 50

Всички дискусии > Steam форум > Help and Tips > Подробности за темата
Дата на публикуване: 12 ян. 2016 в 10:17
Публикации: 2