Все обсуждения > Форумы Steam > Help and Tips > Подробности темы
Тема закрыта
Czy da się przenieść grę z tego konta na moje inne konto?
Tak jak w temacie :D
< >
Сообщения 115 из 20
Nie, ale mozesz ja udostepnic na drugie konto dzieki czemu bedziesz mogl w nia grac z tamtego konta.
Necronaut czyli tak jakby udostepniam i sie nie musze przełączać? Gdzie można to zrobić dokładnie ?
Otworz aplikacje Steam, w lewym gornym rogu kliknij na "Steam", wybierz "Ustawienia", nastepnie "Rodzina" (chyba, ja mam po ang i jest Family, choc niektore tlumaczenia na steamie sa calkiem inne niz powinny byc) i tam wybierasz czy na tym komputerze czy na innym i nizej konto ktoremu udostapniasz (jesli w tym okienku masz pusto to chyba pierw trzeba sie zalogowac na tamto konto i spowrotem na to)
TAK! Aktywowałem grę na innym koncie przez pomyłkę, napisałem do supportu i odpisali że zresetują klucz i mogę go wpisać drugi raz!
a co zrobic jeżeli kupiłem gre a nie wpisałme klucz i chce miec ją na innym koncie
Автор сообщения: CziterGaming
TAK! Aktywowałem grę na innym koncie przez pomyłkę, napisałem do supportu i odpisali że zresetują klucz i mogę go wpisać drugi raz!

Czy mógłbyś przybliżyć co dokładnie napisałeś w treści zgłoszenia do supportu? :)
tak bardzo ciekwe :) podziel sie z nami :)
Автор сообщения: CziterGaming
Możesz się podzielić swoją historią?
Автор сообщения: Necronaut
Nie, ale mozesz ja udostepnic na drugie konto dzieki czemu bedziesz mogl w nia grac z tamtego konta.
Jak to zrobic
< >
Сообщения 115 из 20
Показывать на странице: 1530 50

Все обсуждения > Форумы Steam > Help and Tips > Подробности темы
Дата создания: 1 янв. 2016 г. в 10:17