Who am I? Nov 12, 2021 @ 3:53pm
Brak Połączenia z Internetem
Dziś gdy chciałem zagrać w Don't starve miałem problem z pobraniem modów. w kolejce pobrań widniał komunikat "Brak Połączenia z Internetem". Próbując pobrać inna grę dostałem ten sam komunikat "Brak Połączenia z Internetem". Dostęp do Internetu oczywiście mam. Steam w trybie online, a mimo to przy próbie pobierania otrzymuje komunikat "Brak Połączenia z Internetem" Komunikat ten występuje tylko na koncie dziewczyny i nie jest związany z routerem(sprawdziłem na kilku sieciach), nie jest też związany z urządzeniem na jakie konto jest zalogowane( sprawdziłem na dwóch urządzeniach).

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9734361_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Showing 1-9 of 9 comments
unlimited power Nov 12, 2021 @ 4:59pm 
tendi
Brak Połączenia z Internetem
Chciałem dzisiaj pobrac troszkę modów do bus sim 18 lecz gdy wszedłem w zakładkę pobieranie mody które sobie wybrałem i aktualizacje innych gier były odłożone przez brak internetu oczywiście internet mam i to w miare szybki ale gry dalej nie chcą się pobierać, proszę o pomoc.
Hetman2b Nov 14, 2021 @ 3:22pm 
Ja mam to samo od wczoraj. Napisałem do supporta ale zero odpowiedzi ;/
Hetman2b Nov 14, 2021 @ 3:24pm 
U mnie to samo brak połączenia z internetem i nie mogę odpalić nawet zainstalowanej już gry ;/
Kamahema Nov 15, 2021 @ 5:42pm 
To samu u mnie, wcześniej resetowałem pamięć podręczną pobierania i po ponownym uruchomieniu działało. Dzisiaj już nic nie pomaga.
Kamahema Nov 15, 2021 @ 6:14pm 
Dobra, naprawiłem ten problem dzięki innemu użytkownikowi

What worked for me is to go to offline mode, then clear download cache and then go back to online.

Działa, wszystko się pobiera i steam działa jak powinien.
kamahema jak zes naprawil ten problem ?
Kamahema Nov 17, 2021 @ 2:27pm 
Normalnie odpalasz tryb OFFLINE wchodzisz w pobieranie i czyścisz pamięć podręczną pobierania i restartujesz steam. U mnie zadziałało raz ale na następny dzień już nie mogłem tak zrobić więc wyłączyłem steam, odpaliłem menedżer zadań i na dole uruchomiłem ponownie explorator windows, odpaliłem steama i zadziałało.
76561198233641692 Nov 17, 2021 @ 3:02pm 
Originally posted by Gebel:
tendi
пп
Showing 1-9 of 9 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Nov 12, 2021 @ 3:53pm