ติดตั้ง Steam
เข้าสู่ระบบ
|
ภาษา
简体中文 (จีนตัวย่อ)
繁體中文 (จีนตัวเต็ม)
日本語 (ญี่ปุ่น)
한국어 (เกาหลี)
български (บัลแกเรีย)
Čeština (เช็ก)
Dansk (เดนมาร์ก)
Deutsch (เยอรมัน)
English (อังกฤษ)
Español - España (สเปน)
Español - Latinoamérica (สเปน - ลาตินอเมริกา)
Ελληνικά (กรีก)
Français (ฝรั่งเศส)
Italiano (อิตาลี)
Bahasa Indonesia (อินโดนีเซีย)
Magyar (ฮังการี)
Nederlands (ดัตช์)
Norsk (นอร์เวย์)
Polski (โปแลนด์)
Português (โปรตุเกส - โปรตุเกส)
Português - Brasil (โปรตุเกส - บราซิล)
Română (โรมาเนีย)
Русский (รัสเซีย)
Suomi (ฟินแลนด์)
Svenska (สวีเดน)
Türkçe (ตุรกี)
Tiếng Việt (เวียดนาม)
Українська (ยูเครน)
รายงานปัญหาเกี่ยวกับการแปลภาษา
Dostum bende hala devam ediyor bugün tekrar denedim ama sonuç alamadım. Steam'de destek kısmında ağ bağlanıtısı sorunlarıyla alakalı problemlere de baktım firewall'ı kapat aç işte izin ver ver verme gibi fakat hala aynı. Senin de dediğin gibi başka platformlarda deli gibi indiriyor ama burada hala problemli. İnternet sağlayıcın hangisi onu da yazabilir misin?
Bu arada bu probleme sahip arkadaşlar eğer bu entrye yazacaksanız bunu da belirtirseniz iyi olur çünkü anladığım kadarıyla şuanda Superonline ve Telekom kullananlarda bu problem var gibi gözüküyor bunları kullanıp da problem olmayan var mı merak ediyorum. İnternet sağlayıcısında mı yoksa belli kişilerde mi yaşanıyor onu çözmek için bu önemli.
Fakat düşüncem sağlayıcıyla alakalı çünkü yukarıdaki yanıtlara attığım forumda 2020 yılında almanyadaki bir internet sağlayıcısını kullananlarda yaşanmış aynı durum. Dünya genelinde de bu problemi yaşayanlar var. ( Alman ve Rus kullanıcılarda gördüm şimdiye kadar bir de bizde var)
Bu arada Steam desteğe ticket attım ama dönüş ne zaman olur bilmiyorum. Dönüş olunca burayı da güncellerim.
Benim internette superonline. Dünden beri oyunu güncelleyemiyorum. İndirme başlatılıyor da kalıyor .
epicden denedim başka bir oyunu 500 mbit/sn gördüm
Aynı sorun bende de mevcut. Başka bir App kullandığımda indirme hızımda hiç bir problem yok ancak steamdan indirmeye çalıştığımda 5mbit ile sınırlıyor maalesef neden böyle bir şey olduğuyla ilgili fikrim yok açıkcası. 4K video'yu bile shutter yaşamadan ilerletip oynatırken oyun indirirken int hızı yavaşmış gibi indiriyor. Cumartesi gününden beri yaşıyorum bu problemi yalnız dün indirme sunucusunu Türkiye-İzmir yapıp ya da Yunanistan seçip denedim ve son hızda indirme yaptım. Ancak bugünde aynı şey ile karşılaşınca yine indirme serverı değiştirmeme rağmen hız 5mbitte kaldı.
Lütfen sorunu kaynağını öğrenen olursa buraya yazsın .
Ben de bölgeyi değiştirsem de değişmemişti senin şansına değişmiş :D
Modeme reset atınca sorun çözüldü. İki gündür uğraşıyordum sayende sorun çözüldü eyvallah.