This topic has been locked
Pomocy - nie widzę udostępnionych gier.
Dziwna sprawa, nie mam siły już do tego nędznego software'u steama dlatego bardzo proszę o pomoc kogoś mądrego. Otóż:
Udostępniłam moim dwóm znajomym swoje gry, wszystko zostało zrobione poprawnie. W zarządzeniu udostępnionymi grami wszystko jest autoryzowane. Efekt taki, że moi znajomi widzą moje gry, ja ich z jakiegoś (za przeproszeniem)z dupywyjętego powodu nie widzę. Jak ci znajomi wchodzą na moje konto ze swoich komputerów to widzą moje konto z ich udostępnionymi grami, jak ja wchodzę na ich konta to również widzę ich gry z udostępnionymi moimi grami. Dokonałam nawet deinstalacji po to żeby zainstalować ten gówniany software od nowa ale dalej jest tak samo gówniany jak był.

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9708323_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Showing 1-6 of 6 comments
Don Mareczek Dec 5, 2016 @ 8:34pm 
Naprawiłeś to mam ten sam problem ?
IHaveBigBoobs Dec 6, 2016 @ 1:59pm 
Powiedzmy, że tak. Tzn, zadziałało dopiero jak zrobiłam coś takiego - mając odpalone konto znajomego na swoim komputerze zainstalowałam jedną grę tej osoby na swoim komputerze. Dopiero robiąc tak bibloteka znajomego wyświetla się potem na moim komputerze. Bez tego nie ma opcji. Jeżeli niejasno opisałam działanie, napisz spróbuję opisać to dokładniej.
Don Mareczek Dec 6, 2016 @ 3:23pm 
Całkiem jasno spróbuje to zrobić może się uda . Dzięki za odpowiedź.
IHaveBigBoobs Dec 6, 2016 @ 9:29pm 
Powodzenia, mam na dzieje że pomoże.
IHaveBigBoobs Dec 19, 2016 @ 8:34pm 
Pomogło?
Don Mareczek Dec 29, 2016 @ 5:18pm 
Tak jeżeli zainstaluje grę z udostępnionego konta to widnieje ona w mojej bibliotece. Wielkie dzięki za pomoc .
Last edited by Don Mareczek; Dec 29, 2016 @ 5:19pm
Showing 1-6 of 6 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Mar 8, 2016 @ 6:09pm