oldemy Nov 4, 2023 @ 3:43am
Повернення коштів за придбану гру та робота підтримки
Вітаю.
Після придбання гри "Red Dead Redemption 2" виявилось, що для її запуску обов'язково має бути зареєстрований обліковий акаунт "Rockstar Social Club", в якому неможливо зареєструватися з України.
Відповідно гру запустити не зміг і оформив заявку на повернення коштів.
Так вийшло, що я не розумію, чи погоджене повернення та просто треба почекати, чи чомусь повернення не погоджено і треба додатково писати в підтримку.
Я зробив кілька запитів, ось номери тікетів: HT-D5T4-NNPX-CM23, HT-D4R7-M5NY-KDNW, HT-DMWV-NF6V-4C7F.
Всі вони мають статус "Зачинено" і я не розумію - повернення погоджене і просто треба почекати коли повернуться кошти, або не погоджено і треба щось ще зробити, щоб кошти повернули?
Також я створив ще один запит HT-DR6P-DRJ9-GMPJ , де питаю, що з тими трьома запитами на повернення і його теж просто закривають.
Що взагалі відбувається?
Підтримка не працює?
Є якийсь спосіб почути від неї адекватну відповідь на свої питання?
< >
Showing 1-1 of 1 comments
natshely Nov 4, 2023 @ 10:33am 
"Мы понимаем вашу ситуацию, а также, что данные ограничения вызывают недовольство, однако в связи с тем, что наша система автоматизирована, мы не имеем возможности снять или изменить их.

Когда поступает большое количество запросов на возврат, и, если система определит, что вы злоупотребляете этой функцией, ваши запросы будут отклонены.

У нас нет ограничений на количество возвратов в месяц, система учитывает различные факторы, прежде чем запросы начнут отклоняться.

В случае, если запрос на возврат средств будет отклонен в автоматическом режиме, мы рекомендуем создать обращение в службу поддержки, чтобы мы смогли рассмотреть ваш запрос в индивидуальном порядке.

Best Regards,
Andriy"
< >
Showing 1-1 of 1 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Nov 4, 2023 @ 3:43am