Dieses Thema wurde geschlossen
Steam Telefon numarasını değiştirme
Telefon numaram değişti. Eski numarama ulaşamadığım için steam de telefon numaramı değiştiremiyorum. Yardım edin lütfen.
< >
Beiträge 115 von 24
Steam Hesabımda eski ve kullanmadığım bloke olmuş numaram var , yeni numaramı eklemek istiyorum fakat eski numarama kod gonderiyor onada erişemiyorum. Rica Ediyorum yardımcı olun..
bende aynı durumdan yaralıyım. yok mu bir çözümü şu işin ya
Arkadaşlar Steam destekle iletişime geçerseniz yardımcı oluyorlar numaranızı kaldırıyorlar tabiki ilk önce yapmış olduğunuz Alışverişlerle ilgili falan bir sürü soru soruyorlar yazışmam 1 hafta sürdü 1 hafta sonra telefon numaramı değiştirebildim bence sizde steam destekle iletişime geçin uğraştırıyorlar ama sonunda oluyor.
mk o kadar msaj attım steam destek geri dönmedi
kardeşim ben 2 hafta uğraştım çok sükür düzeldi ama sade bir ingilizce ile yazmanı öneririm
bende bir şeyin resmini çekip atmamı istiyolar ne o acaba yardım
bişey dediğin satın almaların olmasın steame yüklediğin paranın resimnleri yani kısaca bende sürekli para yüklediğim kartın müşteri temsilcisi ile iletişime geçip karttan steame yapılan yüklemelerin ayrıntılarını istediler bende gönderdim telefon numaramı kaldırdılar
bende şimdi steam cüzdanıma prara yüklesem en sonra onaylandıkdan sonra resim çeksem olurmu ?
Saya udh ngisi cash pada car saya tapi kok udh sebulan masih belum bisa dipake biat belanja ya
kardeşim önceki alış verişler için istiyorlar yeni yaptığın olmaz
-!cmeTR 18. Juni 2016 um 10:48 
abi ben steam desteğe ulaşamıyorum ne malimi ne de kullanıcı adımı kabul ediyor. böyle bir e mail yada kullanıcı adı yok diyo napıcam !!!!
CapTaiN 18. Juni 2016 um 13:20 
STEAM DESTEK İÇİN YENİDEN KAYDOLACAKSIN BAŞTAN AYNI E POSTA İLE KAYDOL KARDEŞİM
CapTaiN 18. Juni 2016 um 13:21 
Steam desteğe koydolacaksın
Mastercard ile hesabın benim olduğunu nasıl kanıtlayabilirim? Anlamadım bu işten bir şey.
< >
Beiträge 115 von 24
Pro Seite: 1530 50

Geschrieben am: 18. März 2016 um 1:21