XL Mar 16, 2020 @ 9:23am
I can't receive message notification! (Steam mesaj bildirimleri görünmüyor!)
English:

Although all settings open I don't receive steam message on desktop or in game. Also I don't receive message notification steam app on phone. I must open friendlist or app to see my messages. What is your advices?

Türkçe:

Bütün ayarlar açık olmasına rağmen steam mesaj bildirimleri ne oyundayken ne de masa üstünde görünmüyor. Aynı şekilde telefonuma da bildirim gelmiyor. Mesaj geldiğini görmek için arkadaş listesini açmak zorunda kalıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Önerilerinize açığım!
< >
Showing 1-2 of 2 comments
savaş Jun 15, 2023 @ 2:29pm 
sorunu bende yaşıyorum bulduysanız yardımcı olur musunuz ?
XL Jun 17, 2023 @ 5:54am 
Telefonda mesaj kısmı ayrı uygulama olarak güncellendi ve düzeldi. Bnun dışında kendini çevirimiçi değil de görünmez olarak ayarlarsan sana hiçbir şekilde bildirim gelmiyor ve görünmüyor, bundan dolayı çevirim içi olman gerekiyor. Bir diğer yandan Steam'i blgisayardan tamamen silip, yani bütün doayalarına kadar baştan yüklemek işinize yarayabilir. Benimkisi Windows 11'e geçince kendi kendine düzeldi ama mesela sen çevirimiçisin ama arkadaşın görünmez ise yine mesajlara bildirim gitmiyor yani onun da çevirimiçi olması gerekiyor. Umarım yardımcı olmuşumdur, yine dönüt yapmanı bekliyorum!
Last edited by XL; Jun 17, 2023 @ 5:54am
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Mar 16, 2020 @ 9:23am