This topic has been locked
JaguleP Dec 31, 2022 @ 10:32am
Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi. Sorunu(2022) Çözümü
Selamlar,öncelikle bu sorunun niye yaşandığını bir banka çalışanından dinledim arkadaşlar olay şu;
Bankanızın güvenlik sistemi Steam'i yabancı uyruklu bir şirket olduğundan birden bloklayabiliyor,bunun sebebi de dolandırılmanızı önlemek işlemin size ait olmadığını düşündüklerinden dolayı bloke atıyorlar çünkü dediğim gibi ödemenizi Türkiye'de olmayan bir şirkete yapıyorsunuz.
-Öncelikle bundan kurtulmak için kendiniz çabalamayın çünkü ben her türlü şeyi denedim kendi başınıza çözemiyorsunuz bunu.
Çözümü;
Bankanızın müşteri temsilcisine ulaşıp onlara sorununuzu anlatıyorsunuz ve ödemelerin size ait olduğnu söylüyorsunuz onlar da bu konu hakkında talep açıyorlar ve yaklaşık 1 saat içinde sizi arayıp doğrulama yapıyorlar.Ardından sorununuz çözülüyor ve dilediğiniz gibi alışveriş yapabiliyorsunuz.

Ben bu sorunun çözümünü heryerde aradım bulamadım,bu şekilde çözdüm.Biraz uğraştırıcı ama kesin çözümdür :) Bunu da paylaşmak istedim umarım işinize yaramıştır...
Bu arada kart size ait değilse de sahibiyle konuşup bu işlemleri yaptırmanız gerekiyor ona diyebilecek bir şeyim yok...

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9708323_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Showing 1-3 of 3 comments
.tegece 💀 Oct 28, 2023 @ 5:53pm 
O zaman kullandığın banka neydi acaba?
ibrahimhello33 Sep 16, 2024 @ 12:07pm 
qnb finansbank
Mike Sep 16, 2024 @ 6:55pm 
This thread was quite old before the recent post, so we're locking it to prevent confusion.
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Dec 31, 2022 @ 10:32am