Bu konu kilitlenmiştir.
Steam ödeme almaya çalıştığından beklemede
Arkadaşlar ben Euro truck simulatör aldım arkadaşıma hediye olarak indirime girmişti 37 tl olmuş papara card ile aldım paparamdan 37 tl çekmiş fakat arkadaşıma steam de oyun düşmedi makbuzları falan var bende baktım birazcık diyorki bu satın alım steam ödeme almaya çalıştığından beklemde diyor ama parayı çekmiş paparadan ne yapmam gerekiyor.
< >
7 yorumdan 1 ile 7 arası gösteriliyor
iyi günler. Aynı sıkıntıyı bugün aldım. Sıkıntınız ne kadar sürede çözüldü hatırlıyor musunuz ?
bende fc 24 aldım bugün ve 8 saat oldu hala bekleyen alım satım olarak gözüküyor.Para bankadan çıktı bizlik bişey yok diyor banka.Ticket attım ama cevap vermediler.Böyle saçma bi olay görmedim hayatımda.Umarım en kısa zamanda çözerler
İlk olarak TORUN tarafından gönderildi:
bende fc 24 aldım bugün ve 8 saat oldu hala bekleyen alım satım olarak gözüküyor.Para bankadan çıktı bizlik bişey yok diyor banka.Ticket attım ama cevap vermediler.Böyle saçma bi olay görmedim hayatımda.Umarım en kısa zamanda çözerler
çözdüler mi
İlk olarak POSEIDON tarafından gönderildi:
İlk olarak TORUN tarafından gönderildi:
çözdüler mi

fc25 aldım aynı sorunu su an yasıyorum bilgi verebilir misiniz?
Ben Fc 25 aldım iade ettim. 7 ila 14 gün arasında iade elinize ulaşmazsa bankayla görüşün diyor. 22 gün bekleyip bankayı aradım bekleyen iade yok diyor. Steam kondu paraya herhalde
İlk olarak Vtex. tarafından gönderildi:
Ben Fc 25 aldım iade ettim. 7 ila 14 gün arasında iade elinize ulaşmazsa bankayla görüşün diyor. 22 gün bekleyip bankayı aradım bekleyen iade yok diyor. Steam kondu paraya herhalde
çözemediniz mi ben fc 24 aldım kabul ettiler sonra 8 dolarlik fc25te alcaktım ama 8 dolarlık işlem iki seferdir beklemede
This thread was quite old before the recent post, so we're locking it to prevent confusion.
< >
7 yorumdan 1 ile 7 arası gösteriliyor
Sayfa başına: 1530 50

Gönderilme Tarihi: 12 Eki 2022 @ 6:55