Ця тема закрита
W aplikacji steam nie ładuje się sklep i wszystkie funkcje użytkownika. Działa tylko biblioteka gier
Witam!

Wczoraj zaktualizowałem Win 10 i w steamie działa mi tylko biblioteka gier. Wejdę w sklep czarny ekran i cały czas się ładuje i nic się nie dzieje. Tak samo gdy chce wejść w osiągnięcia danej gry lub na swój profil użytkownika, karty itp;
Steam cały czas online, internet działa. Ktoś wie o co chodzi i jak to naprawić?
(post piszę przez chrome)

Pozdrawiam!
< >
Показані коментарі 4660 із 64
Автор останньої редакції: Quiet***; 16 жовт. 2017 о 13:15
Dzięki Dorota wielkie :)Udało,a ci kazali czekać :D
Kamil a jaki masz system?
Jak win 7 a nie masz tego to dziwne bo steam albo jest na C lub D dalbyś link pomogę
to znaczy że zainstalowałes steam gdzie indziej niz w "Program Files" poszukaj w
"Pliki Programów (x86)", a jak nie tam to może na drugim dysku
lub można przez komendę znaleźć :)
Dobra znalazłem to , tylko teraz nie wiem jaki plik wybrać mam 64 bitowy system .
spokojnie Kamil jak masz windows 7 to naciśnij start po prawej masz kolumne i jest tak komputer(u mnie computer) klikasz prawy właściwości i powinineś mieć napisaną tam wersję Jeśli nie dziala ci plik powiedzmy 64 to wypróvbbuj 32 u mnie np przez troszkę zmieszany system i kilka razy zaatakowany historia z adobe flash player jak ktos pamięta ^^ ) to u mnie dziala 32
Rozumiem , a jeszcze jedno pytanie gdzie dokładnie wklejić ten plik który pobiore w folder cef.win7 ?
Автор останньої редакції: Kamil (Borsuk) 👮👍👊; 18 жовт. 2017 о 9:08
Dobra .Problem chyba rozwiązany
Dziękuje za pomoc .
Podczas usuwania plików z tego local czy jak mu tam nie mogłem usunąć żadnego pliku bo steam tworzył procesy i pliki na nowo... Pomocy?
Ktośtam wyżej pisał, i komuśtam to pomogło. Masz inny pomysł? Proszę, potrzebuję zainstalować grę :/
hmm to dziwne co ci sie robi. Spróbuj zrobić reinstalke steama zachowując biblioteke gier. Powinno pomóc(jeśli payday masz w bibliotece)
Potem jak pisalam wykonaj to co ja jeśli masz czarny ekran to odpali ci steam
Próbówałem. Nic. Po prostu nic. Loading screen i tyle...
< >
Показані коментарі 4660 із 64
На сторінку: 1530 50

Опубліковано: 10 серп. 2016 о 4:49
Дописів: 64