Toto téma bylo uzamčeno
W aplikacji steam nie ładuje się sklep i wszystkie funkcje użytkownika. Działa tylko biblioteka gier
Witam!

Wczoraj zaktualizowałem Win 10 i w steamie działa mi tylko biblioteka gier. Wejdę w sklep czarny ekran i cały czas się ładuje i nic się nie dzieje. Tak samo gdy chce wejść w osiągnięcia danej gry lub na swój profil użytkownika, karty itp;
Steam cały czas online, internet działa. Ktoś wie o co chodzi i jak to naprawić?
(post piszę przez chrome)

Pozdrawiam!
< >
Zobrazeno 3145 z 64 komentářů
alv
(>not true< | dogry.pl)
ja też mialam to kiedyś ale to sie naprawilo tego samego dnia teraz po tej najnowszej aktualce niestety jest inaczej. Na początku sympton był taki że załadowało sie po 15 minutach teraz wogule jedynie biblioteka( przez przeglądarke i tryb gier dziala)
tadziu 15. říj. 2017 v 12.51 
możesz przetłumaczyć albo znaleźć przetłumaczoną wersję bo wygląda to na skomplikowane a ja nie biegły po angielsku
Jakub ci wyjaśniam jak nie masz pliku api-ms-win-core-file-l2-1-0.dll* musisz wejść na step3 i ściągnąć plik do wersji twego systemu(32 lub 64) jak to zrobisz wklejasz ten plik w Dysk Club D:\Program Files (x86)\Steam\bin\cef\cef.win7* i odpalasz SteamWebHelper.exe także w Club D:\Program Files (x86)\Steam\bin\cef\cef.win7 i Steam.exe i zadziala
Naposledy upravil CleoAngelicHeart; 15. říj. 2017 v 13.00
cePeD 15. říj. 2017 v 13.08 
mm...
tadziu 15. říj. 2017 v 13.22 
DZIAŁA KOCHAM CIE <3
Działa, dziękuję i pozdrawiam!
Również mam taką samą sytuację od jakichś 2 dni.
Niestety,wklejenie pliku api-ms-win-core-file-l2-1-0.dl(faktycznie go brakowało),nic nie pomogło.Teraz ,kiedy próbuję uruchomić aplikację Steamwebhelper,pojawia się taki komunikat:

"Aplikacja nie została właściwie uruchomiona(0xc0000005).Kliknij przycisk OK,aby zakończyć aplikację."

Działa.
Za drugim razem wkleiłem wersję 32bit(za pierwszym 64)

Naposledy upravil nostromo; 16. říj. 2017 v 3.13
FienD 16. říj. 2017 v 3.48 
Wgranie pliku 32 bitowego dla systemu 64 bitowego zadzialalo. Dzieki!
dziena działa :*
Działa ,nc ;D
Ekstra działa dzięki wielkie
Dzieena ziomek spk juz działa:steamhappy:
A co jeśli nie mam Steam\bin\cef\cef.win7 w Program Files ?
Naposledy upravil Kamil (Borsuk) 👮👍👊; 16. říj. 2017 v 12.55
< >
Zobrazeno 3145 z 64 komentářů
Na stránku: 1530 50

Datum zveřejnění: 10. srp. 2016 v 4.49
Počet příspěvků: 64