Never Jun 23, 2016 @ 9:02am
Odzyskanie konta, czy to w ogóle możliwe?
Witam. Od dawna mam konto na steam jednak nie moge na nie wejść odkąd wróciłem do Polski. Odkąd wyszedł steam guard, a ja byłem w Anglii miałem te kody do logowania w telefonie, niestety w tej chwili kompletnie nie mogę się zalogować ponieważ:

Nie mam już tamtego telefonu - zmieniłem na nowy, a tamten sprzedałem
Nie mam już tamtego numeru telefonu - też zmieniłem i gdy chcą wysłać mi smsa z kodem, nie wyślą, bo jest podany stary numer
Nie mam kodu recovery czy czegoś takiego

więc nie jestem w stanie udowonić steam, że ja jestem właścicielem konta. Próbowałem ustawić , że konto zostało skradzione i udowodnić, że jestem właścicielem konta poprzez wpłaty z PaySafeCard, ale na ich stronie co roku się resetują transakcje.. więc jestem w totalnej kropce.
Czy da się powrócić do normalnego logowania bez steam guard? I żebym wszystko dostawał na maila jak kiedyś? Co robić? Proszę o pomoc. Pozdrawiam
< >
Showing 1-5 of 5 comments
O(P)Kruszek Jun 23, 2016 @ 9:10am 
Nie. W momencie kiedy nie masz recovery code ani nie jesteś w stanie udowodnić własności konta to go nie odzyskasz.
virex Jun 23, 2016 @ 9:10am 
Nie.
Never Jun 23, 2016 @ 9:33am 
A nie ma tutaj czegoś takiego jak czat, żeby porozmawiać z obsługą steam?
O(P)Kruszek Jun 23, 2016 @ 2:49pm 
Nie ma. Jedynie ticket. Po co pogadać jak nie masz jak udowodnić, że jesteś właścicielem? Wszystko jest w wyjaśnione w FAQ.
Never Jun 23, 2016 @ 4:25pm 
Nic, trudno, dzięki
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jun 23, 2016 @ 9:02am