76561198151639979 2014 年 8 月 26 日 上午 3:48
Black Mesa indítás.
Sziasztok.

Tudtok nekem segíteni? Én nem tudom elindítani a Black Mesat.

(Kezdjük ott, hogy nem vagyok egy nagy kocka és kimaradtak az életemből ezek a Steam-os dolgok, úgyhogy nem értek ehhez).

Feltelepítettem a Steamet, letöltöttem a Black Mesat, azt is feltelepítettem és a telepítés után el is indul. De rögtön azután, hogy kilépek, nem találok semmilyen ikont és alkalmazást, amivel el tudnám indítani a játékot. Egy Youtubos videóból láttam, ahogyan a Steam-et újraindították (tálcán kilépés, majd utána rögtön vissza, be, és játék indul). Na, nálam ez sem működött. Az egyetlen program, amivel - talán ? - indulhatna a játék, a "Source SDK Base 2007" alkalmazás szintén csak egy, a Half-Life 2 kiegészítőjét, a Lost Coast-ot adja be, és ott is csak egy Video tesztre van lehetőség. Arra kérlek benneteket, ne küldjetek el a francba, tényleg nem értek ehhez sajnos, és így - érthető mód - ötletem sincs, mit tegyek, hogyan indítsam el a játékot... mert ugye azt csak nem csinálhatom, hogy telepítés után végig játsszam az egészet kikapcsolás nélkül.

Egy másik videóban láttam, amint a "Source SDK Base 2006"-ot is letöltötték. Kíváncsiságból, hátha így működik, letöltöttem én is, majd a 2006-ost elindítottam. Az eredmény: ugyanaz.

Segítsetek kérlek! Előre is köszönök mindent.

Üdv!
張貼日期: 2014 年 8 月 26 日 上午 3:48
回覆: 0