TASKI Jul 20, 2022 @ 5:57am
Błąd potwierdzenia
Żeby sprzedać skrzynkę w CS muszę potwierdzić to na aplikacji w telefonie kliknąłem utwórz ofertę ale wyświetlił się komunikat błąd potwierdzenia i nie mogę tego wystawić
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Shooter Jul 20, 2022 @ 6:23am 
Ostatnio często jest taki problem. W moim wypadku zawsze się to pojawi jak pacnę palcem drugi raz w to samo potwierdzenie. Czasami zdarzy się że od samego początku nie działa. Spróbuj wycofać ofertę i wystawić przedmiot ponownie. Odczekaj też jakaś chwilę bo być może serwery steam-a nie wyrabiają.
idEau Jul 20, 2022 @ 6:29am 
Na chwilę obecną od godziny około 9:00 jest problem z serwerami potwierdzenia. Tydzień temu ten sam problem naprawili po około 10-12 godzinach, więc pewnie dziś będzie podobnie.
TASKI Jul 20, 2022 @ 6:46am 
Originally posted by Shooter:
Ostatnio często jest taki problem. W moim wypadku zawsze się to pojawi jak pacnę palcem drugi raz w to samo potwierdzenie. Czasami zdarzy się że od samego początku nie działa. Spróbuj wycofać ofertę i wystawić przedmiot ponownie. Odczekaj też jakaś chwilę bo być może serwery steam-a nie wyrabiają.

Robiłem tak już nie działa
TASKI Jul 20, 2022 @ 6:47am 
Originally posted by idEau =):
Na chwilę obecną od godziny około 9:00 jest problem z serwerami potwierdzenia. Tydzień temu ten sam problem naprawili po około 10-12 godzinach, więc pewnie dziś będzie podobnie.

Okej rozumiem wielkie dzięki za pomoc
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jul 20, 2022 @ 5:57am