KODMOD Oct 9, 2022 @ 6:35pm
kart da param var ama steam oyun almama izin vermiyor ?
ben visa ininal kullanıyorum bu gün arkadaşıma hediye olarak gta 5 almayı düşündüm kartımda 257 tl vardı gta 75 tl şuan almaya çalıştığımda kartınızda yeterli para miktarı yok diyor ama var ne yapmalıyım

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9734361_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Showing 1-3 of 3 comments
Originally posted by 𝓒𝓡𝓐𝓩𝓨:
ben visa ininal kullanıyorum bu gün arkadaşıma hediye olarak gta 5 almayı düşündüm kartımda 257 tl vardı gta 75 tl şuan almaya çalıştığımda kartınızda yeterli para miktarı yok diyor ama var ne yapmalıyım
Dil için özür dilerim, çevirmen aracılığıyla yazıyorum. Belki yanlış kartı kullanıyorsun? Diyelim ki diğer servisler aracılığıyla kontör yüklemeye çalışıyorum
KODMOD Oct 14, 2022 @ 8:10pm 
ben hallettim teşekkür ederim yardımcı olduğun için bu arada hayatımda ilk defa TROL olmayan birini gördün adamsın
Originally posted by 𝓒𝓡𝓐𝓩𝓨:
ben hallettim teşekkür ederim yardımcı olduğun için bu arada hayatımda ilk defa TROL olmayan birini gördün adamsın
Oh, tartışmalardaki insanların sanki klavyede kafalarını vurmuş ve göndermişler gibi her türlü saçmalığı yazdığını fark ettim.
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Oct 9, 2022 @ 6:35pm