Agent Nov 21, 2021 @ 5:37am
Brak polskich znaków na steam
Witam, spotkałem się z problemem, gdzie po włączeniu gry na steam (CS:GO) nie mogę używać w oknie czatu czy wyszukiwania na steam polskich znaków (ęóąśłżźćń), w grze natomiast na czacie mogę ich normalnie używać. Problem znika, gdy wyłączę grę. Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem?
< >
Showing 1-15 of 36 comments
U mnie to samo i NIE TYLKO CS:GO, lecz każda gra w Steam Overlay. Zmiana Steam na język polski nic nie daje. Problem powstał bodajże przy aktualizacji Steam Client pod koniec listopada. Zwyczajnie prawy Alt nie działa.
Papasito Dec 27, 2021 @ 11:00am 
Co zrobic w takiej sytuacji? Nie moge uzywac polskich znakow gdy odpisuje komus lub piszac cos bedac przy tym w CS GO? Gdy z niego wyjde to normalnie moge uzywac polskie znaki piszac cos na steam.
Morv Jan 18, 2022 @ 3:51am 
Udało Wam się coś z tym zrobić? Próbowałem wiele sposobów i mam to samo.
gruby Jan 18, 2022 @ 8:49am 
To samo, pisałem nawet do supportu ale dostałem jedynie odpowiedź że na chwilę obecną nie są w stanie mi pomóc. Pozostaje jedynie alt+tab za każdym razem.
Last edited by gruby; Jan 18, 2022 @ 8:51am
Morv Jan 18, 2022 @ 9:49am 
No ciekawy temat. Niestety nie mam już dwudziestu lat aby zrobić formata od tak dla gier, ale czasem trochę wkurza. Przez jakiś czas w ogóle myślałem, że jestem jedynym który ma z tym problem. Pisałem również na reddit steam'a ale usunięto mój topic z powodu, że taki temat był już poruszany. Jak uwielbiam steam'a jako ogół tak trochę parodia, aby tyle czasu nic nie zrobić z takim błahym problemem.
Kamil<>Bareksis Jan 28, 2022 @ 3:05pm 
Mam taki sam problem...
Dejmon Feb 13, 2022 @ 11:27am 
To samo :P chyba jakaś aktualizacja coś zepsuła.
Syllars Feb 15, 2022 @ 2:24am 
Tak z ciekawości do wszystkich, czy nie macie przypadkiem klawy Logitech G213? Bo prawdopodobnie to jej problem ;-;
gruby Feb 15, 2022 @ 2:47am 
Problem leży tylko w nakładce steam podczas gry. Klawiatura, języki nie mają znaczenia. Proponuję zalać pomoc techniczna steama wiadomościami, może w końcu ruszą temat bo problem istnieje od listopadowej aktualizacji.
Syllars Feb 15, 2022 @ 11:50am 
Originally posted by niqhtmare:
Problem leży tylko w nakładce steam podczas gry. Klawiatura, języki nie mają znaczenia. Proponuję zalać pomoc techniczna steama wiadomościami, może w końcu ruszą temat bo problem istnieje od listopadowej aktualizacji.
Zapytałem tylko temu, że na innym forum znalazłem parę osób z tą sama klawą i tym problemem temu mnie to zaintrygowało
Agent Feb 15, 2022 @ 12:47pm 
nawet jeśli znaki nie działają tylko na ów klawiaturach to tak czy inaczej jest to problem z nakładką, która nie jest kompatybilna ze sprzętem... pisałem do supportu, ale tak jak ktoś wcześniej wspomniał nie są w stanie pomóc, jedynie co to poradzili reset, reinstalacje, sprawdzenie systemu itp itd, żadnych konkretów
Morv Feb 17, 2022 @ 12:44am 
Mam klawiature Razer'a więc nie dotyczy to raczej konkretnego sprzętu.
sokol050708 Feb 17, 2022 @ 1:20am 
привет:steamhappy::steamfacepalm::steambored::steammocking::steamsad:
w klawiaturach z lapkow tez nie dziala
WALKM4N Feb 20, 2022 @ 5:11am 
Mam ten sam problem. Wątpię, że jest on w jakimkolwiek stopniu uwarunkowany rodzajem posiadanej klawiatury.
< >
Showing 1-15 of 36 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Nov 21, 2021 @ 5:37am