Logitech G102 Mouse Kayması
Merhabalar Logitech G102 mouse almıştım birkaç grupta araştırdıktan sonra buna karar vermiştim. Fakat aldığımdan itibaren sadece CS:GO da olmak üzere(bu aralar sadece CS:GO ve LOL oynuyorum LOLde karşılaşmadım masaüstünde de olmuyor) takılmalar mı desem kaymalar mı desem onu yaşıyorum kendi kendine +left yazmışım gibi dönüyor mouse kıpırdatmıyorsam eğer mouse da ufak bir hareket ettirirsem duruyor.Sürekli hareket halinde olduğumdan bu fazla bir sorun yaratmıyor tabi fakat sağa sola dönerken de kendisi dönmeye devam ediyor savuruluyor gibi oluyorum.Veya bir yere hedef aldıysam aşağı yukarı sağ sol herhangi bir yöne kayıyor sonra ben kıpırdatınca duruyor yani bekleyip aim alamıyorum. Sürekli olmuyor fakat her oyunda karşılaşıyorum.Logitech e ticket attığımda yeni mouse yolladılar fakat aynı sorun yine devam ediyor aldığım andan itibaren.Tekrar ticket attığımda detay istediler sadece bir oyunda karşılaştığım için herhangi bir işlem yapamadıklarını söylediler.Oyunun yapımcılarına ticket atmamı istediler.Başka bir arkadaşa mouse u verdim onda da sadece CS:GO da oluyor aynı şey onun sistemi Windows 7.Benim sistemim Windows 10 64-bit.
< >
Zobrazeno 13 z 3 komentářů
çözüm bulabildin mi
BRUH
asimersen původně napsal:
çözüm bulabildin mi
Sorun windows 10'un güncellemesinden sonrasında düzelmişti. Yazılımlarında bir sorun vardı büyük ihtimalle.
< >
Zobrazeno 13 z 3 komentářů
Na stránku: 1530 50

Datum zveřejnění: 17. bře. 2018 v 4.38
Počet příspěvků: 3