Helen Park 2017년 12월 14일 오전 8시 50분
Steam Sohber virüsü !! Dikkat !
merhaba sevgili arkadaşlar uzatmadan konuye gecicem arkadaşlarinizdan yada bir başka yerden bir mesaj geldi ve mesajda ahahahahahaha lol yazip yanindada bir link varsa sakin tiklamayin. O bir virüstür tikladiginiz anda steam arkadaş listenizdeki kisilere ayni mesaji ahaha lol [link] bu mesaji atarsiniz. linki tam hatirlamadigim icin [link] şeklinde yazdim fakat siz kisacasi bir mesaj geldiyse ahahah lol yaziyorsa linke falan tiklamayin ben tikladim ve pisman oldum birazda olsa google da bu steam chat virüs hakkinda arama yaparsaniz. bu yazdiklarimin bir şaka yada dolandirma kandirma vb. şeyler olmadigina inanirsiniz neyse benden bu kadar benim başima gelen olayi kisa bicimde anlatiyim arkadisimdan mesaj geldi ve ben bir screenshot falan sandim bu linki bastim ve steam arkadaş listemdekilere mesajlar gidiyordu ve geliyordu gelen mesajlar arasinda i found you i kill you gibi mesajlar yani seni bulucam seni geberticem tarzinda mesajlar geliyordu arkadaşlarim bana sövdü manyak gibi link yollama dediler fakat bu linkleri atan ben degildim virüstü virüs sadece şuanlik steamde tehdid saciyor bilmiyorum belki kredi karti bilgilerinizde calan bir virüs olarak yakinda dönebilir dikkatli olun şimdilir bu kadar !!
< >
6개 댓글 중 1-6개 표시
999999999 2017년 12월 14일 오전 8시 54분 
Scan your PC with https://www.malwarebytes.com/

Tell all your friends on Steam to NOT click the link.
acording to my research on the internet these things happen when you open suspicious links watch out to links that sugest images such as .png etc. when you open the link site automaticly downloads file like .scr(screensaver) dont accept download and try watch out for suspicious link ask your friends
999999999 2017년 12월 14일 오전 9시 28분 
Clicking the link also auto executes the program to spam everyone in your friends list.
internettde yaptığım araştırmaya göre bu durumlar arkadaşlarımızdan gelen şüpheli linkleri açtığımızda oluyor ..................../.png yi resim zannedip açtığımızda site otomatik olarak .scr(ekran koruyucu) dosyası indiriyor. bunun gibi otomatik indirilen şeyleri kabul etmeyin ve şüpheli link gördüğünüzde arkadaşınıza doğrulamadan açmayın
eğer açtıysanız aynı mesaj otomatik olarak arkadaşlarınızada gitmiştir onlara linki açmamalarını söyleyin bilgisayarıda antivirus ve kötü amaclı yazılım programlarına taratın şifrenizide değiştirmeniz sizin yararınıza olur
nKm 2017년 12월 14일 오전 9시 44분 
Hacklendin
< >
6개 댓글 중 1-6개 표시
페이지당 표시 개수: 1530 50

게시된 날짜: 2017년 12월 14일 오전 8시 50분
게시글: 6