此主题已被锁定
o-jee.mp4 2017 年 7 月 5 日 上午 2:03
Steam'de HİTMAN ABSOLUTİON sorunu
Arkadaşlar merhaba benim sıkıntım bazılarınızın farklı oyunlarda yaşadığı bir problem steam kütüphanemde oynaya tıklıyorum hiç bir şey olmuyor ama yanında çalışıyor yazıyor en fazla 10 saniye sonrada tekrar normale dönüyo hiç playe basmamış gibi oluyo yani kısaca play butonu hiç bi işe yaramıyor oyun exe dosyasında da açılmıyor
Denediğim şeyler:
1)uyumluluk modu işe yaramıyor
2)yönetici olarak çalıştırma işe yaramıyor
birde
mesela
oynaya basınca
oyunun local dosyalarında bi dosya oluşuyo adı: HMA.exe.(rastgele bir sayı).STEAMSTART
normalde oyunun kaldırmayacağını düşünürdüm çünkü sistemim

Intel(R) Core(TM) i3-3110M CPU @ 2.40GHz 2.40GHz
4gb ram
64 bit
Intel(R) HD Graphics 4000 ve AMD Radeon (8760M sanırım)

normalde kaldırmadığını düşünürüm ama foresti bile kaldırıyor ayrıca bundan önce torrentten indirmiştim orta ayarlarda kasmadan çalıştırıyodu

bu arada windows 10 kullanıyorum

lütfen yardım edin şimdiden saolun :dsmagic::dswilson::meatytears:
< >
正在显示第 1 - 6 条,共 6 条留言
Cathulhu 2017 年 7 月 5 日 上午 2:04 
Read the FAQ about the problem: Games do not run after 'Preparing to Launch' (Link)
o-jee.mp4 2017 年 7 月 5 日 上午 3:54 
引用自 Cathulhu
Read the FAQ about the problem: Games do not run after 'Preparing to Launch' (Link)

it doesn't work :(
76561199050085224 2021 年 2 月 7 日 上午 6:54 
ben de de öyle oluyor bide oyuna 2 dolar vermişdim :steamsad:
SonTürk 2024 年 11 月 29 日 上午 11:08 
Merhaba,

Bahsettiğim adımları uygulayarak oyunu tekrar açmayı deneyebilir misin? Bu, benim sorunumu çözmüştü.

Steam kütüphanenden oyunun ayarlarını aç.
Oyunun dosya konumunu aç.
Dosyanın hedefini kopyala. Örnek:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Hitman Absolution
Kopyaladığın hedefi, oyun ayarlarına tekrar dönerek (Genel kısmında) "Başlatma Seçenekleri" kısmına yapıştır. Ardından oyunu Steam üzerinden başlat.
Umarım işe yarar. İyi günler dilerim.
Çapgun 2024 年 11 月 29 日 上午 11:49 
Bana virüs gibi geldi. Rastgele sayı ataması normal değil. Komple format temiz kurulum. Antivirus güncelle tekrar steam kur yükle ilerle. Çünkü dosya adları kurulum esnasında normal olarak verildikten sonra salt okunur yapılarak değiştirilmesi engelleniyor. Dikkat et yinede.
June 2024 年 11 月 29 日 下午 5:40 
This thread was quite old before the recent post, so we're locking it to prevent confusion.
< >
正在显示第 1 - 6 条,共 6 条留言
每页显示数: 1530 50

发帖日期: 2017 年 7 月 5 日 上午 2:03
回复数: 6