Összes téma > Steam fórumok > Help and Tips > Téma részletei
PROBLEM Z WLACZENIEM STEAM LUB GRY CZYTAC DO KONCA PLISSS
wykryto niekompatyblina wersje safeips.dll (zwiazane z safeip) wewnatrz procesu steam. sugerujemy aktualizacje lub odinstalowanie programu, jezeli doswiadczasz problemow lub nie mozesz nawiazac polaczenia z siecia ,gdy uruchomiony jest Steam lub gry. jesli chce wlaczyc gre daje mi w grze counter strike na przyklad na 2sekundy a pozniej powracam na online program odinstalowalem i dalej to samo
< >
1624/24 megjegyzés mutatása
To zrobiłeś źle, po wejściu na steama przejdź w zakładkę gdzie masz wszystkie gry, wtedy kliknij prawym na cs;go i właściwości, potem będą tam pliki lokalne i po wejściu w nie będzie opcja spójności plików gry.
I ten problem jest tylko z cs;go, tak?
Legutóbb szerkesztette: kserakel; 2017. okt. 22., 5:29
Koteł #RoadToG1 eredeti hozzászólása:
CastieL eredeti hozzászólása:
Na pewno wszedłeś w bibliotekę i kliknąłeś prawym przyciskiem myszy na cs;go i właściwości?
kliknalem na ikonke steam ze wiesz jak ja klikniesz to walcza ci steama no i na to prawym przyciskiem i "proprieta'" czyli wlasciwosci
o no i mam tam zakladki ogolne, aktualizacje, pliki lokalne, jezyk ,beta
kliknalem na ikonke steam ze wiesz jak ja klikniesz to walcza ci steama no i na to prawym przyciskiem i "proprieta'" czyli wlasciwosci
No i wejdź w pliki lokalne, tam po wejściu w to będzie opcja spójności plików gry, problem jest tylko z cs'em, tak?
No i wejdź w pliki lokalne, tam po wejściu w to będzie opcja spójności plików gry, problem jest tylko z cs'em, tak?
nie przy wlaczeniu po wlaczeniu kompa pisze to co jest napisane w dyskusji a kazda gra sie nie wlacza
okej rozumiem, poszukaj tego pliku w folderze steam "safeips.dll" gdzieś tam powinien być, jak go znajdziesz to go usuń, potem wyłącz steama i włącz.
Legutóbb szerkesztette: kserakel; 2017. okt. 22., 5:35
okej rozumiem, poszukaj tego pliku w folderze steam "safeips.dll" gdzieś tam powinien być, jak go znajdziesz to go usuń.
tylko jak go znalesc bo jest duzo folderow itd
okej rozumiem, poszukaj tego pliku w folderze steam "safeips.dll" gdzieś tam powinien być, jak go znajdziesz to go usuń, potem wyłącz steama i włącz.
da sie sprawdzic spojnosc plikow steam ?
Zapytam tak, od kiedy masz ten problem i czy przed tym problemem instalowałeś coś i wtedy dopiero zaczęły się te "problemy"?
Zapytam tak, od kiedy masz ten problem i czy przed tym problemem instalowałeś coś i wtedy dopiero zaczęły się te "problemy"?
tak problemy sie zaczely od programu safeip odinstalowalem program i dalej to pisze i nie wiem co zrobic a bardzo potrzebuje pomocy w tym
< >
1624/24 megjegyzés mutatása
Laponként: 1530 50

Összes téma > Steam fórumok > Help and Tips > Téma részletei
Közzétéve: 2017. okt. 21., 6:20