İade 20 gündür gerçekleşmedi
4 Nisan 2020'de almış olduğum "Mount&Blade:Bannerlord" oyununu 20 dakika oynayıp geri iade yapmış bulundum. Yardım talebi 6 Nisan'da kapatılmış, 7 ile 14 gün arasında hesabıma ücret geri ödeneceği belirtilmiş. Bugün aradan 20 gün, 14 iş günü geçmiş olmasına rağmen yinede param geri iade olmamıştır. Yardımcı olabilecek veya bilgi sahibi var mı?
Naposledy upravil KNEST; 25. dub. 2020 v 15.34
< >
Zobrazeno 115 z 17 komentářů
Güncel
Yardım için herhangi bir yetkilinin dönmemesi durumunda tüketici haklarına başvuracağım
Kullanici forumunda ne gibi bir yetkilinin geri dönüs saglamasini bekliyorsun tam olarak? Iadeyi kredi kartina yaptiysaniz ortalama 1 ay sürüyor. Eger paraniz gelmezse destek bölümünden yardim talebi olusturun.
BENDE 2 GÜN ÖNCE ALMIŞTIM İADE ETTİM PARAM CÜZDANA DÜŞTÜ HESABIMA NASIL AKTARABİLİRİM BİLGİNİZ VAR MI !!
Bakiyenizdeki para ile satin aldiysaniz tekrar cüzdana iade edilir. Eger karttan aldiysaniz tekrar kartiniza ya da direkt cüzdana iade isteyebilirsiniz. Cüzdandaki parayi baska yere aktaramazsiniz.
Benim 1 ayı geçti bende bannerlord alıp iade etmiştim. Dolandırıcı bunlar bankayı ara diyor arıyorum banka iade talebi yok diyor.
5 mayıs gelen giden para yok arkadaşlar 1 ay ....
9 Mayıs konu hala güncel para iadeleri hala yapılmadı 1 ayı geçti.Ne yapılacak bilmiyoruz.Destek aynı mesajları atıp duruyor üzgünüz vs diye şaka gibi güvenip almayın arkadaşlar.
9 Mayıs, konu tarafımcada güncel.

4 Nisan iade talebinde bulundum,
6 Nisan iade talebi onaylandı,
9 Mayıs herhangi bir gelişme yok.

Olayın üzerinden 25 iş günü, 5 Hafta, 35 gün geçti
Aynen bende de durum seninle aynı.
Konu güncel 2. aya yaklaştım.Destek ekibine sayısız kanıt yolladım banka ise bize düşen iade yok 1 ayı geçtiyse iade gelmez dedi. STEAM KARTA İADE YAPMIYOR! Haberiniz olsun
Konu tarafımca da güncel.
:yay:
< >
Zobrazeno 115 z 17 komentářů
Na stránku: 1530 50

Datum zveřejnění: 25. dub. 2020 v 15.34
Počet příspěvků: 17