MR. Teofil Mar 26, 2020 @ 5:15pm
Am probleme cu Euro Truck Simulator 2 atunci cand il deschid
Salutare ! Am mari probleme cu Euro Truck Simulator 2 atunci cand doresc sa-l deschid. Problema este in felul urmator : apas pe iconita jocului, imi spune ca ruleaza, se deschide partial pe ecran se inegreste imaginea si imediat dupa ce s-a innegrit imaginea se inchide jocul.

Mentionez ca am mai jucat pe acest PC acest joc si nu am avut probleme, am un sistem decent.
Am instalat Windows 10 pe acesta. Va rog sa ma ajutati cu o parere, poate ii gasesc o rezolvare.

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9708323_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Showing 1-1 of 1 comments
Purpoles Mar 26, 2020 @ 5:44pm 
Originally posted by MR. Teofil:
Salutare ! Am mari probleme cu Euro Truck Simulator 2 atunci cand doresc sa-l deschid. Problema este in felul urmator : apas pe iconita jocului, imi spune ca ruleaza, se deschide partial pe ecran se inegreste imaginea si imediat dupa ce s-a innegrit imaginea se inchide jocul.

Mentionez ca am mai jucat pe acest PC acest joc si nu am avut probleme, am un sistem decent.
Am instalat Windows 10 pe acesta. Va rog sa ma ajutati cu o parere, poate ii gasesc o rezolvare.
Showing 1-1 of 1 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Mar 26, 2020 @ 5:15pm