Viktork Apr 6, 2019 @ 2:10pm
steam nie widzi gier które są zainstalowane
pomóżcie
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Siroski Apr 6, 2019 @ 2:19pm 
spróbuj dodać je do listy z poza steam, może załapie
Viktork Apr 6, 2019 @ 2:23pm 
od razu jak w tedy włączam to wyskakuje że nie jest zweryfikowany przez steam
Czy to są oryginalnie na Steam kupowane, czy to są gry spoza Steam, tylko chcesz dodać skrót do biblioteki. - Jeśli to są gry spoza platformy Steam, tylko skrót chcesz dodać to wybierasz Gry, potem Dodaj gry spoza Steam do mojej biblioteki. Jeśli na pulpicie są skróty, ale skrótów nie widzi, to musisz wyszukać miejsce instalacji gry, potem wybrać ikonę uruchamiania w plikach gry. Napisz dokładnie, co masz na myśli.
Viktork Apr 7, 2019 @ 8:35am 
są ikonki gier które są zainstalowane ale steam ich nie wykrywa i pisze że są niezainstalowane
Zdarza się tak, że Steam sam usunie grę z dysku, ale ikony zostaną. Tak miał mój jeden znajomy. Skróty od gry były na pulpicie, pliki z grą też były fizycznie, kiedy chciał w nią zagrać, pokazało jemu, że gra nie jest zainstalowana. O taki przypadek Tobie chodzi? Jeśli tak, to musisz grę na nowo zainstalować. Jeśli to jest gra z platformy Steam, to wpisz jej tytuł w sklepie, i zobaczysz, czy masz nacisnąć ,, instaluj ". Jeśli tak, to ikony są, ale gry nie ma na dysku, lub jest tak, jak w przypadku mojego kolegi.
Viktork Apr 7, 2019 @ 9:02am 
dobra znalazłem pliki przeniosły się na inny dysk
a ja mam ten sam problem i nic mi nie pomaga, bo jak pobiorę grę, to usuwa się na drugi dzień(tak czy siak) mimo że pliki są w pliku "common", próbowałem już wielu sposobów, reinstalacja gry, reinstalacja steam, pobrania gry skopiowania plików, i dodania ich na następny dzień, nic mi nie pomogło! *chyba że robiłem to źle, mógł by mi ktoś pomóc?
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Apr 6, 2019 @ 2:10pm