Kłopoty z połączeniem
Hej, mam taki problem, mianowicie gdy odpalam steam'a, wyskakuje mi okno do logowania, wpisuje login haslo a gdy chce się zalogować wyskakuje że steam ma kłopoty z połączeniem. Internet mam dobry, 2h temu wszystko działało, potem pisało że mnie rozłączyło na steam i teraz nie mogę odpalić aplikacji steam. Macie jakieś pomysły?

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9971760_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
< 1 2 >
Showing 1-15 of 18 comments
Mumin-San Apr 6, 2019 @ 4:44pm 
Nie mam, ale nie jesteś jedyny. Właśnie mam to samo. Podłączam się do wątku.
Od kogo masz neta?
Ja z UPC. Może to ma jakiś związek?
Last edited by Mumin-San; Apr 6, 2019 @ 4:47pm
El Qurczako Apr 6, 2019 @ 4:47pm 
Originally posted by Mumin-San:
Nie mam, ale nie jesteś jedyny. Właśnie mam to samo. Podłączam się do wątku.
z tego co wyczytałem w dyskusjach to padły serwery, m.in w Polsce, ale też w innych krajach, wystarczy chyba poczekać.
Mumin-San Apr 6, 2019 @ 4:49pm 
Dzięki za info. Ta sytuacja nie pomoże im w walce o klienta z Epic Store ;)
El Qurczako Apr 6, 2019 @ 4:52pm 
Epic store do steama nie ma sensu narazie porównywać. Epic nie ma podejścia do steam, jeszcze przez kilka lat, a pewnie nigdy nie będzie tak duże, znane i uznane w oczach graczy.
Witam nie mogę od 10min uruchomić steam. Wcześniej nie chciało mi się nic uruchomić z biblioteczki więc odinstalowałem steam i zainstalowałem na nowo a teraz nie chce się połączyć. Kilka godzin temu wszystko działało. Mają jakiś problem?
Ravanon Apr 6, 2019 @ 5:01pm 
Problem jest nie tylko u nas. Praktycznie w z całej Europy ludzie wstawiają informacje, że nie mogą zalogować się do aplikacji Steam. Ja niestety też nie mogę, ale ciekawe jest to, że mój kolega już tak. U niego działa normalnie. Macie kontakt ze znajomymi? Ich konta działają?
Właśnie nie tylko ja mam ten problem bo inni też.
Mumin-San Apr 6, 2019 @ 5:07pm 
Originally posted by Ravanon:
Problem jest nie tylko u nas. Praktycznie w z całej Europy ludzie wstawiają informacje, że nie mogą zalogować się do aplikacji Steam. Ja niestety też nie mogę, ale ciekawe jest to, że mój kolega już tak. U niego działa normalnie. Macie kontakt ze znajomymi? Ich konta działają?
Zdaje się, że działa tym, którzy zalogowali się jakiś czas temu i od tamtej pory się nie wylogowywali. Zapewne gdyby się wylogowali to mieliby ten sam problem.
Ravanon Apr 6, 2019 @ 5:10pm 
Ja bylem zalogowany (jakieś 20-30 min temu). Dostałem info 'BRAK POŁĄCZENIA', spróbowałem się połączyć offline, reinstall, ale nic to nie dało.

[UPDATE] Poprosiłem kumpla żeby się wylogował / zalogował. U niego działa.
Last edited by Ravanon; Apr 6, 2019 @ 5:12pm
Ja jestem zalogowany zawsze i właśnie z 20min temu wyskoczyło że nie jestem powiązany z kontem i mogę utracić dane z biblioteczki. Więc myślałem że coś się zawiesiło i na nowo zainstalowałem a teraz już nawet nie mogę się właśnie zalogować.
TeJKuN Apr 6, 2019 @ 5:12pm 
Bez jaj to już kolejny raz
Mumin-San Apr 6, 2019 @ 5:14pm 
Już jest OK
U mnie też już działa
TeJKuN Apr 6, 2019 @ 5:17pm 
Teraz jest napisane wymagana aktualizacja klienta robię res. I nic nie zasysa. Jak tak dalej będzie to przeskakuje na konsole
Ravanon Apr 6, 2019 @ 5:17pm 
U mnie działa. Spróbuj wyłączyć wszystkie procesy Steam (ctrl+alt+del) i wtedy odpal.
< 1 2 >
Showing 1-15 of 18 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Apr 6, 2019 @ 4:40pm