This topic has been locked
ZapsoN Feb 13, 2019 @ 9:57am
Gry odinstalowują się same!
Codziennie po włączeniu komputera mam odinstalowaną jakąś grę na steamie i muszę ją na nowo instalować przez parę godzin. Proszę o pomoc.
Last edited by ZapsoN; Aug 21, 2021 @ 11:56am
< >
Showing 16-24 of 24 comments
Uncle F. Aug 30, 2021 @ 6:01am 
Ogólnie to tylko na steamie zbika jako zainstalowana. W plikach na komputerze nadal jest. Wystarczy zainstalować grę przez steama w tym folderze w na którym mamy ją. Przykłafowo. Miałem "oddinstalowanego" Fallout 4. W plikach znalazłem folder i ojazało się że waży tyle ile gra. Więc włączyłem steam, a następnie zainstalowałem fallouta 4 w tym samym folderze którym się jego pliki znajdywały. Po 4 minutach mogłem grać.
FOXIK Mar 1, 2022 @ 8:49am 
Originally posted by MrWarken:
Dziś Odpalam Pc I 9 GIER Z steam odinstalowane czemu ??? ale na dysku zabrane miejsce jakby nie były odinstalowane ...
Yes yes and yes ja mam identycznie. Problem z miejscem u mnie nie jest na pewno bo mam jeszcze wolne 450 GB na dysku.
_Drakess_ Dec 18, 2022 @ 4:23am 
ciekawe , historia z ostatnich dni z steam , rok temu zakupiłem forza horyzont 4 w promocji przez steam za niecałe 130 zł , po około miesiącu trafiłem na promocje aut (chyba 4 paczki) za 80 zł , też dokupiłem ze względu na mercedesa E63 AMG , łącznie 129h grania , odblokowane trasy , pojazdy , wygrane wyścigi itp. Nie grałem od końca wakacji .
Jakie było moje zdziwienie jak miesiąc temu odpalam steam , aktualizacja oczywiście , zalogowałem się , klikam forza horyzont 4 w bibliotece gier a tam info ," kup "
Coooo ??? gdzie moja gra ??? statystyki są , screeny z wyścigów w bibliotece są , odznaczenia są , tylko brak gry !!!
Napisałem do steam o co chodzi , a oni do mnie , że ja nie kupowałem tej gry , zadałem im pytanie w jakim razie na moim koncie 129h grania w tą grę , odznaczenia , samochody , statystyki , skoro nie kupiłem według nich tej gry ?
Odpisali , że mam im udowodnić , że kupiłem tą grę .
Dziś odpalam steam , aktualizacja , logowanie , odpalam bibliotekę i co widzę , brak w katalogu forzy horyzont 4 , brak statystyk , brak nagród , śladu nie ma .

Te PEDAŁY ZŁODZIEJSKIE do mnie , że mam im udowodnić , że miałem tą grę , nosz kurwa mać jebany złodziejsi steam .
Taka historia prawdziwa , uważajcie na swoje gry i najlepiej nie kupujcie przez steam .
Bubbles Feb 3, 2023 @ 11:45am 
Witam, i rozwiązał ktoś ten problem jakoś? Bo pierwszy raz mi się to zdarzyło miałem zainstalowane gdzieś około 20 gier. Z czego wszystkie mi zniknęły dzisiaj. Znaczy na steam ale w plikach wszystkie zapisy, dane, mody itd. Mam. Sytuacja dziwna bo pierwszy raz odkąd używam steam tak mam. Jedyna gra jaka nie została odinstalowana to CS GO. Dodam że PC nie używałem z tydzień czasu, nie był odpalany a jak był to steam i tak mam wylogowanego zawsze a więc nikt mi tego nie usuwał. A nie ukrywam jestem lekko wkvrwiony bo teraz jeden dzień muszę poświęcić na pobieranie wszystkiego od nowa, da się jakoś zabezpieczyć przed taką akacją na następny raz, czy jest to problem typu "hvj ci w dvpę nie da się naprawić" i to akurat tobie dzisiaj gry wyebe.
Spork_ Feb 10, 2023 @ 6:13am 
mam tak samo ale odinstalowały mi się wszystkie gry z wyjątkiem 3: brick rigs, Valheim i garry's moda. Stało mi się tak po graniu na własnym koncie na komputerze kolegi i dodaniu go do mojej rodziny by mógł grać w kilka moich gier. Niestety nie wiem jak to naprawić i sam chciałbym się dowiedzieć ponieważ większość moich gier mają po 80gb i instalowanie ich zajmie mi kilka dni. gry odinstalowały mi się wszystkie te które zainstalowałem na dysk zewnętrzny, mimo podłączonego dysku muszę je instalować. :/ Co robić?
Last edited by Spork_; Feb 10, 2023 @ 6:20am
_Drakess_ Feb 14, 2023 @ 5:24am 
Miałem forze horizont 4 , steam mi odinstalował , i ukradł grę +_ wymazał mi wszystkie rejestry i twierdzi , że nigdy nie miałem tej gry . STEAM TO PLATFORMA ZŁODZIEJI !!!!!!!!!!
saga Jun 30, 2023 @ 8:20am 
Natrafiłem dzisiaj na tą dyskusje, ponieważ też mi się to przytrafiło, ale wystarczyło po prostu w ustawieniach steam dodać przestrzeń dyskową, bo sama się usunęła z steam, a gdy dodałem to już wszystkie gry była zainstalowane.
Mamm0niczi Sep 2, 2023 @ 1:34pm 
jeśli masz więcej niż 1 dysk to najprawdopodobniej steam nie wykrył dysku z grami i musisz go po prostu dodać jak będziesz chciał pobrać gre to masz wybór dysku i masz tam taką zembatkę klikasz i masz plusa i dodajesz dysk i wracają ci gry przynajmniej ja tak miałem
Emma Sep 2, 2023 @ 5:08pm 
This thread was quite old before the recent post, so we're locking it to prevent confusion.
< >
Showing 16-24 of 24 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Feb 13, 2019 @ 9:57am