Błąd podczas aktualizacji (serwery zawartości nieosiągalne)
Witam i proszę o pomoc. Od dwóch dni mam problem żadna gra nie chciała się zaktualizować, wyskakuje błąd aktualizacji (serwery zawartości nieosiągalne). Postanowiłam więc zmienić region pobierania lecz to nic nie dało, odinstalowałam więc steam kilka razy i nawet zainstalowałam na innym dysku ale teraz nawet nie chce zainstalować się żadna zakupiona prze zemnie gra, od razu wyskakuje ten błąd proszę o pomoc jak to naprawić. Sprawdzałam również zaporę systemu jak i sam antywirus ale wszystko jest ok
< >
Показані коментарі 1630 із 50
Цитата допису maka:
miałem rano taki problem ze sytem VAC nie chciał mio znaleść gry to odinstalowałem wszystko i do tej pory nic nie moge zrobic , instalowałem juz na wszystkich dyskach robiłem kilka biblitek i nic

Tez mam ten problem przez ten problem z VAC, wszystko odinstalowalem i dupa, albo wyskakuje blad przy pobieraniu albo pokazuje pobieranie w kolejce, a nic sie nie pobiera
myślicie że to globalny problem?
dodam że też mi nie działa
To samo, problem z VAC, a teraz nawet CSa nie mogę zainstalować
mi tez nie dziala, jestem wkur@@@@ ze nie macie pojecia, zrobilem defraga, zrobilem partycje dyskow zeby zainstalowac na innym dysku, zmiana regionu pobierania, resety routera, kompa, aktualizacje.... ustaawienia internetu az w koncu reset systemu.

DALEJ TO SAMO HELP
no ja tez mam ten problem :(

gry to odinstalowałem wszystko i do tej pory nic nie moge zrobic , instalowałem juz na wszystkich dyskach robiłem kilka biblitek i nic [/quote]

Tez mam ten problem przez ten problem z VAC, wszystko odinstalowalem i dupa, albo wyskakuje blad przy pobieraniu albo pokazuje pobieranie w kolejce, a nic sie nie pobiera [/quote]
ja tak samo
To samo
a kupiłem sobie Fall Guys :(
Автор останньої редакції: knifusek; 22 серп. 2020 о 10:11
mam ten sam problem dzisiaj od rana przejrzałem wszystkie polskie oraz zagraniczne fora i spróbowałem wszystkich sposobów jakie były w nich opisane na rozwiązanie tego problemu i żadne nie zadziałał. Wydaje mi się że to globalny problem i że steam go rozwiąże jak najszybciej a i nie polecam reinstalować steama bo to nie działa a usuwają się wam wszystkie gry
jeśli ktoś ma możliwość to może zalogować się na innym komputerze na swoje konto steam i sprawdzić czy także występuje ten problem
< >
Показані коментарі 1630 із 50
На сторінку: 1530 50

Опубліковано: 2 лют. 2019 о 12:53
Дописів: 50