[PL] Utrata bardzo wartościowego konta
Witam , i proszę Was o pomoc !!!!
7 lutego tego roku ,skardziono mi konto z ponad 560 grami . W ciągu kilku sekund zmieniono telefon , token , hasło , i meila . Gdy zobaczył na meilu informację od razu zablokowałem konto i napisałem do steam . W chwili obecenej sytuacja wygląda tak że podałem już im mnóstwoo kluczy do gier ,dane paypal 2 konta bo z obu było płacone i rachunki z nich , numer karty , i 3 ostatnie meile bo po prostu zmieniałęm meila . Steam chce pierwszy meil . Ale ja go nie posiadam po prostu nie jestem bo wiadomo kilka lat temu założyłem konto meilowe dla picu tak aby było po prostu , pozniej jak bardziej poważnie zainwestowałem w steam w 2014 roku zmieniłem meila . I wszystko od 2014 roku im podaje a oni nie chcą mi zwrócić konta . Nie wiem już co mam robić :( Wiem że sprawę zgłoszę na Policję to na pewno . Ale może ktoś miał podobny problem i udało go się jakoś rozwiązac .
< >
Đang hiển thị 1-15 trong 18 bình luận
wysłąłem im dziś 110 załączników , faceit , esea , twicht - odnosnie ze konta są powiązane dowód osobisty , zdjęcia kart , paypale , i wiadomości ze steam od 2014 roku zobaczymy co to da , a klucze które im przesłąłem były z Humble Bumble
FredziO 14 Thg02, 2019 @ 4:27am 
To masz duży problem mordo
Po przedstawieniu ponad 110 załączników nie chcą nadal oddać mi konta ma ktoś jakiś pomysł ???? Bo już mi ręce opadają .
Podałem im tyle że w banku baba dała by mi kredyt a tu siedzi jakaś i mi pier.... li że mam podac klucz z 2013 roku podaje jej od 2014 kilkanaście i ni kuta
Mam 2 mozliwosci albo 1 meil albo klucz z cod mw2 napisalem do ifinity może odpiszą , dziś poszło wszystko co miałem i odpisali ze musi byc 1 meil albo ten klucz . Jakaś paranoja.
Podałem im faceit , twitch , esea że są moje i podłączone z kontem , setki meili z transakcji , paypala a także raporty z niego , karty bankowe, dowoď osobisty , meile o zmianie w dniu kradzieży , wczesniej z 10 kluczy to a i 3 meile które były przypisane do konta w sumie wszystko od 2014 roku a oni nadal chcą 1 meila albo 1 klucz no to są jakies jaja co tu się dzieje.
po polsku
Jeszcze raz spróbuję tym razem po angielsku jak nie da rady to zgłaszam na Policję .
tzn ???
Ktoś tak jakby z kumpla steam wysłał mi 3 wiadomości oddzielnie niby że to on i był link w 2 wiadomości w trzeciej było jeszcze to pamietam akurat żeby go zarekomendować to on dostanie jakiś tam bonus czy coś takiego kliklem i koniec
Z tego konta gadałem z nim i on miałto samo do niego tez to przyszło i tez klinął i stracił konto , ale odzyskał bo uzywa 1 meila od nowosci
mam adres IP ale nie wiem czy coś to pomoże
wiesz jak klikłem to na kompie miałem tak ze byłem zalogowany na steam przez przeglądarke i jak weszłem to od razu wyjebało mnie ze strony i 3 wiadomosci na meila
dziwi mnie tylko to ze z ofiary stałęm się wiesz .... w drugą stronę poszło, mimo ponad 115 załączników z 6 lat itd nie chcą dziady oddać
nie bo to weszłem i od razu wywaliło strona wyglądałą jak stronka do otwierania skrzynek
< >
Đang hiển thị 1-15 trong 18 bình luận
Mỗi trang: 1530 50

Ngày đăng: 11 Thg02, 2019 @ 11:20pm