Все обсуждения > Форумы Steam > Help and Tips > Подробности темы
ARKADAŞ AĞINA ERIŞILEMIYOR
Bu hata, yerel ağınızın çevrimdışı olduğunu veya şu anda Steam Friends sunucularının çevrimdışı olduğunu belirtir.Steam i sildim yeniden yükledim ama hala aynı hatayı veriyor daha önceden bu hatayı yaşayan ve sonradan düzelten varmı
< >
Сообщения 1630 из 49
Автор сообщения: • CombatCipher •
Автор сообщения: Usman Aga
senin dediğini yazıdğımda hata verio yazamıyorum onu
Yanlış yazdı. Bunu yaz sen -nochatui -nofriendsui

Teşekkürler Oldu
beyler bütün hepsini yaptım olmadı lütfen yardım edin
BEYLER ÇÖZDÜM yabancı tartışmalra baktım çözüm şu steam > ayarlar >internet tarayıcısı > internet tarayıcısının ön belleğini silin düzeliyo alırım bi eyw
yardım edin nasıl yapacağımm
ben bi çözüme ullaşamadım bıtek şu steamın özellıklerınden isim değiştirmeyi yapamadım yarımcı olurmusunuz
195.46.39.39

195.46.39.40
DNS AYARI YAPIN BİLGİSAYARA HATA FELAN KALMAZ HERŞEYİ DENEDİM DNS YAPINCA DÜZELDİ.
Автор сообщения: ♛ Carlsberg
BEYLER ÇÖZDÜM yabancı tartışmalra baktım çözüm şu steam > ayarlar >internet tarayıcısı > internet tarayıcısının ön belleğini silin düzeliyo alırım bi eyw
amk daha yeni deneedim işe yaradı sevinçden anneme sarıldım bu ne aq sikerim böyle hatayı sorunumu çözdüğün için teşekkürler ;)
Arkadaşlar Sorunu çözdüm steami açın ykardaki sekmelerde arkadaşlar var onun üstüne gelin ve ordan çevrimdışı yerine çevrimiçine alın ve sorun çözülmesi lazım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
oh be oldu ha app data olayı teşekkürler howex
Beyler Sorunu Çözdüm Win+R'de %appdata% yazınca local çıkmıyorsa şunları yapın
Başlangıç düğmesini, sonra da Denetim Masası > Görünüm ve Kişiselleştirme'yi seçin.
Klasör Seçenekleri'ni, sonra da Görünüm sekmesini seçin.
Gelişmiş ayarlar altında Gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster'i ve ardından Tamam'ı seçin.
Sonra Belgelerim e girin yada pc nin adını ne yaptıysanız o yazar bilgisayarımın üstünde olur Appdata>Local da bulunan steam klasörünü silin ama bunu yaparken steam kapalı olsun yoksa silmez bu işlemleri yaptıktan sonra artık öyle bir hata ile karşılaşmazsınız
Отредактировано Cengiz; 7 июл. 2019 г. в 2:34
Автор сообщения: HoWex
BEYLER SORUNU ÇÖZDÜM
Windows tuşuyla R ye synı anda basıp başlatı açın. Oraya %appdata% yazın.
Oradan "local" ve"roaming" deki "steam" klasörlerini silin. Haydi geçmiş olsun bir teşekkür alırım.
çok teşeekür ederim her şeyi denemiştim
beyler steamdan çıkış yapın yönetici olarak başlatın düzeliyor.
Автор сообщения: HoWex
BEYLER SORUNU ÇÖZDÜM
Windows tuşuyla R ye synı anda basıp başlatı açın. Oraya %appdata% yazın.
Oradan "local" ve"roaming" deki "steam" klasörlerini silin. Haydi geçmiş olsun bir teşekkür alırım.
Allah razı olsun düzeldi
Автор сообщения: -KerM
Arkadaşlar Sorunu çözdüm steami açın ykardaki sekmelerde arkadaşlar var onun üstüne gelin ve ordan çevrimdışı yerine çevrimiçine alın ve sorun çözülmesi lazım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
BEN BİR APTALIM BENİ KENDİME GETİRDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. nasıl gözümden kaçar aq
< >
Сообщения 1630 из 49
Показывать на странице: 1530 50

Все обсуждения > Форумы Steam > Help and Tips > Подробности темы
Дата создания: 29 июл. 2018 г. в 10:44