Összes téma > Steam fórumok > Help and Tips > Téma részletei
Steam Sesli Sohbet Sorunu
Arkadaşlar Steam ın Yeni Güncellemesi İle Gelen Yeni Sesli Sohbet Sisteminden Sonra Arkadaşlarım İle Sesli arama Yapamıyorum, Veya Herhangi Bir Grup Sohbetine Katılınca Sadece Bağlanılıyor Yazıyor, Nedeni Nedir Acaba ?
< >
113/13 megjegyzés mutatása
Bende de aynı sorun var. Forumda diğer konulara baktığımda güvenlik duvarı, antivirüs, port gibi çözümler yazıyordu, hepsini denedim ama işe yaramadı.

Ama telefonun interneti ile bağlandığımda böyle bir sorun olmuyor, direk bağlanıyor ve rahatlıkla konuşabiliyorum. Belki bu güvenlik duvarı, antivirüs gibi şeylerle alakası yoktur. Belki İSS(İnternet Servis Sağlayıcı-ISP) ile alakalı bir durumdur. Neyse, bu sadece geçici bir çözüm yolu.

Son gelen Steam güncellmesinden(01/08/2018) sonra tekrar denedim ama hala sesli sohbet çalışmıyor.

İnternet Servis Sağlayıcı: Türknet (VAE ADSL)
Modem: Zyxel VMG3312-B10B
Legutóbb szerkesztette: berkanx; 2018. szept. 5., 7:10
bu sorunu çözebilen yok mu ? Aynı sorunu yaşıyorum
berkanx eredeti hozzászólása:
Bende de aynı sorun var. Forumda diğer konulara baktığımda güvenlik duvarı, antivirüs, port gibi çözümler yazıyordu, hepsini denedim ama işe yaramadı.

Ama telefonun interneti ile bağlandığımda böyle bir sorun olmuyor, direk bağlanıyor ve rahatlıkla konuşabiliyorum. Belki bu güvenlik duvarı, antivirüs gibi şeylerle alakası yoktur. Belki İSS(İnternet Servis Sağlayıcı-ISP) ile alakalı bir durumdur. Neyse, bu sadece geçici bir çözüm yolu.

Son gelen Steam güncellmesinden(01/08/2018) sonra tekrar denedim ama hala sesli sohbet çalışmıyor.

kardeşim seni eklemiştim bunu sormak için ama kabul etmedin heralde aynı sorun bendede var bende aynı şekilde telefonun internetiyle bağlanınca sesli iletişim gönderebiliyorum ama normal evin kablolu internetiyle sesli sohbet attığımda bağlanıyorda kalıyor sorun tamamen modem veya iss ile alakalı çözebildiysen benimlede paylaşırmısın servis sağlayıcım turknet modem markam Asus DSL-AC55U
Düzelten var mı? Bendede hala aynı sorun yaşanıyor.
Aynı sorun bende de var, bende Türknetliyim, sıkıntı modemden dolayı değil iss olabilir. Sorunu yaşayanlar Türknetli mi ?
evt türknet
bu sorunun çözümü bulundumu arkadaşlar
ANANI SİŞKYİM VALVE ESKİYE DÖNDÜR PİÇ
Merhaba,

Benim çevremde de bu sorunu yaşan arkadaşlarımın hepsi(ben dahil) Türk.Net'li bu konu ile ilgili DH üzerinde Türk.Net'in destek ekibi bulunduğu için böyle bir konu açtım:
https://forum.donanimhaber.com/steam-sesli-sohbet-sorunsali--136636740

Çözüm bulunması dileğiyle, genelde Türk.Net hep beni yanıltıyor çünkü :(
Amına koyiyim hepinizin.Ulan buraya çözüm diye girdik ama herkes "Ya pEnDe De VaĞ yA" diye gelmiş.Ulan çözümü bilmiyosan boş yapma beyinsiz , vatana millete hayrı olmayan iznsanlar
Türknetten netspeed e geçtim sorun kalmadı. Problem kesinlikle Türknetle alakalı oraya bastırın arkadaşlar çözsünler zam yapmayı biliyolar
< >
113/13 megjegyzés mutatása
Laponként: 1530 50

Összes téma > Steam fórumok > Help and Tips > Téma részletei
Közzétéve: 2018. júl. 26., 13:41