Estar (2) Jul 26, 2018 @ 1:41pm
Steam Sesli Sohbet Sorunu
Arkadaşlar Steam ın Yeni Güncellemesi İle Gelen Yeni Sesli Sohbet Sisteminden Sonra Arkadaşlarım İle Sesli arama Yapamıyorum, Veya Herhangi Bir Grup Sohbetine Katılınca Sadece Bağlanılıyor Yazıyor, Nedeni Nedir Acaba ?
< >
Showing 1-13 of 13 comments
aynı sorunu yaşıyorum
berkanx Aug 2, 2018 @ 9:39am 
Bende de aynı sorun var. Forumda diğer konulara baktığımda güvenlik duvarı, antivirüs, port gibi çözümler yazıyordu, hepsini denedim ama işe yaramadı.

Ama telefonun interneti ile bağlandığımda böyle bir sorun olmuyor, direk bağlanıyor ve rahatlıkla konuşabiliyorum. Belki bu güvenlik duvarı, antivirüs gibi şeylerle alakası yoktur. Belki İSS(İnternet Servis Sağlayıcı-ISP) ile alakalı bir durumdur. Neyse, bu sadece geçici bir çözüm yolu.

Son gelen Steam güncellmesinden(01/08/2018) sonra tekrar denedim ama hala sesli sohbet çalışmıyor.

İnternet Servis Sağlayıcı: Türknet (VAE ADSL)
Modem: Zyxel VMG3312-B10B
Last edited by berkanx; Sep 5, 2018 @ 7:10am
bu sorunu çözebilen yok mu ? Aynı sorunu yaşıyorum
d ^ blyu - [w] Aug 19, 2018 @ 2:07pm 
Originally posted by berkanx:
Bende de aynı sorun var. Forumda diğer konulara baktığımda güvenlik duvarı, antivirüs, port gibi çözümler yazıyordu, hepsini denedim ama işe yaramadı.

Ama telefonun interneti ile bağlandığımda böyle bir sorun olmuyor, direk bağlanıyor ve rahatlıkla konuşabiliyorum. Belki bu güvenlik duvarı, antivirüs gibi şeylerle alakası yoktur. Belki İSS(İnternet Servis Sağlayıcı-ISP) ile alakalı bir durumdur. Neyse, bu sadece geçici bir çözüm yolu.

Son gelen Steam güncellmesinden(01/08/2018) sonra tekrar denedim ama hala sesli sohbet çalışmıyor.

kardeşim seni eklemiştim bunu sormak için ama kabul etmedin heralde aynı sorun bendede var bende aynı şekilde telefonun internetiyle bağlanınca sesli iletişim gönderebiliyorum ama normal evin kablolu internetiyle sesli sohbet attığımda bağlanıyorda kalıyor sorun tamamen modem veya iss ile alakalı çözebildiysen benimlede paylaşırmısın servis sağlayıcım turknet modem markam Asus DSL-AC55U
The Zax Aug 29, 2018 @ 2:59pm 
Düzelten var mı? Bendede hala aynı sorun yaşanıyor.
Serdengecti Sep 4, 2018 @ 10:02am 
Aynı sorun bende de var, bende Türknetliyim, sıkıntı modemden dolayı değil iss olabilir. Sorunu yaşayanlar Türknetli mi ?
-hege Sep 4, 2018 @ 11:49am 
evt türknet
Mersinli Player Oct 23, 2018 @ 1:36pm 
bu sorunun çözümü bulundumu arkadaşlar
Dieb Oct 25, 2018 @ 3:43pm 
ANANI SİŞKYİM VALVE ESKİYE DÖNDÜR PİÇ
DisGuard Jan 8, 2019 @ 1:02pm 
Merhaba,

Benim çevremde de bu sorunu yaşan arkadaşlarımın hepsi(ben dahil) Türk.Net'li bu konu ile ilgili DH üzerinde Türk.Net'in destek ekibi bulunduğu için böyle bir konu açtım:
https://forum.donanimhaber.com/steam-sesli-sohbet-sorunsali--136636740

Çözüm bulunması dileğiyle, genelde Türk.Net hep beni yanıltıyor çünkü :(
KeremSK Jan 17, 2019 @ 11:21am 
Amına koyiyim hepinizin.Ulan buraya çözüm diye girdik ama herkes "Ya pEnDe De VaĞ yA" diye gelmiş.Ulan çözümü bilmiyosan boş yapma beyinsiz , vatana millete hayrı olmayan iznsanlar
cinarino99 Dec 26, 2019 @ 12:36pm 
bana olmadı
Serdengecti Dec 27, 2019 @ 11:20am 
Türknetten netspeed e geçtim sorun kalmadı. Problem kesinlikle Türknetle alakalı oraya bastırın arkadaşlar çözsünler zam yapmayı biliyolar
< >
Showing 1-13 of 13 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jul 26, 2018 @ 1:41pm