This topic has been locked
gokturk8 Feb 10, 2020 @ 2:33am
Steam-Youtube ilişkilendirme hatası (ÇÖZÜLDÜ!)
Google ile oturum açma bu uygulama için geçici olarak devre dışı bırakıldı
Bu uygulama henüz Google ile Oturum Açma'yı kullanmak üzere Google tarafından doğrulanmadı. Bu hatayı aldım
Last edited by gokturk8; Mar 6, 2021 @ 11:24am

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9708323_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Originally posted by Mrs. Cuoreviola ☆:
Arkadaşlar ben Steam programından yapmaya çalıştım olmadı, sonra Google Chrome dan Steam hesabıma giriş yaptım. Aynı işlemleri buradan yapınca sorun halloldu. :steamthumbsup:
< 1 2 3 >
Showing 1-15 of 35 comments
Jaunitta 🌸 Feb 10, 2020 @ 3:42am 
You must link your youtube account to Steam.
Open Steam Profile>Videos>Link Youtube Videos
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1993720595

How do I link a YouTube account with my Steam account?
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4820-EIHN-1409

Dont use Overlay.
Changes made in January 2020
https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/1747892868512832178/
Last edited by Jaunitta 🌸; Feb 10, 2020 @ 3:51am
gokturk8 Feb 27, 2020 @ 4:11pm 
Arkadaşlar konu kilit. Başarıyla hesabımı ilişkilendirdim. Yapamayanlara yardım etmek isterim. Olay zaten sıkıntılı. Steam üzerinde çalıştığına dair iletişime geçti fakat tesadüfi bir şekilde yaptım sanırım. Yani biraz şans yardım etti gibi. Mesaj atabilirsiniz...
Last edited by gokturk8; Feb 29, 2020 @ 1:51pm
ゼ⁧⁧ BooWalker Feb 29, 2020 @ 11:15am 
Originally posted by ataeri_turk:
Arkadaşlar konu kilit. Başarıyla hesabımı ilişkilendirdim. Yapamayanlara yardım etmek isterim. Olay zaten sıkıntılı. Steam üzerinde çalıştığına dair iletişime geçti fakat tesadüfi bir şekilde yaptım sanırım. Mesaj atabilirsiniz...
aga yardımcı olurmusun son görev video kaldı hesab ilişkilendirilmiyor
Rica Etsem Yardımcı Olurmsun
gokturk8 Mar 1, 2020 @ 2:13pm 
Tabii. Mesaj sekmesine gel.
Cengiz Mar 1, 2020 @ 5:31pm 
Bana da yardımcı olur musun ya
Retriborn Mar 2, 2020 @ 6:55pm 
Ataeri_turk bana da yardımcı olabilir misin 'bu uygulama henüz google ile oturum açma'yı kullanmak üzere google tarafından doğrulanmadı.' hatası alıyorum arkadaşlık attım sana
Uuuuuuu Mar 11, 2020 @ 1:17am 
arkadaşlar sorunu buldum google dan hesap ayarlarına girin orada daha az gücenli olan 3. taraf erişimi açın yapamazsanız özleden mesaj atın müsait olunca bakarım yardımcı olurum
gokturk8 Mar 11, 2020 @ 5:25am 
Originally posted by 𝔅üγüƙ 𝔘𝔰𝔱𝔞:
arkadaşlar sorunu buldum google dan hesap ayarlarına girin orada daha az gücenli olan 3. taraf erişimi açın yapamazsanız özleden mesaj atın müsait olunca bakarım yardımcı olurum
O zaman top sende kardeşim. Açığını bulduk sonunda.
7NNNNNNN Mar 11, 2020 @ 2:54pm 
Originally posted by 𝔅üγüƙ 𝔘𝔰𝔱𝔞:
O zaman top sende kardeşim. Açığını bulduk sonunda.
Hesap ayarı olayını denedim hala olmadı. Başla bir önerisi olan var mı?
Retriborn Mar 11, 2020 @ 3:54pm 
Arkadaşlar bu sorun sadece sizde olan veya kişiden kişiye değişen bir sorun değil steam ile google arasındaki uyum sorunudur. Steam ekibine açmış olduğum destek talebinde bana düzeltmek için çalışıyoruz cevabinı verdiler Steam ekibi zaten bu sorunu çözmek için uğraşıyor ve bu çözüm o kadar da uzun süremez. Yapmamız gereken şey beklemek ve arada tekrar denemek. Eninde sonunda çözülecektir sadece bira sabretmemiz ve beklememiz lazım. Teşekkürler
reht21 Mar 11, 2020 @ 5:32pm 
вф
gokturk8 Mar 11, 2020 @ 8:36pm 
Originally posted by Retriborn:
Arkadaşlar bu sorun sadece sizde olan veya kişiden kişiye değişen bir sorun değil steam ile google arasındaki uyum sorunudur. Steam ekibine açmış olduğum destek talebinde bana düzeltmek için çalışıyoruz cevabinı verdiler Steam ekibi zaten bu sorunu çözmek için uğraşıyor ve bu çözüm o kadar da uzun süremez. Yapmamız gereken şey beklemek ve arada tekrar denemek. Eninde sonunda çözülecektir sadece bira sabretmemiz ve beklememiz lazım. Teşekkürler
En az 1,5 ay önce ben destek mesajı atmıştım. Nasıl sorunsa hala çözülemedi. Ama dediğim gibi benimki tesadüfen oldu. Yaptım yani. Umarım sizde de işe yarar.
Retriborn Mar 12, 2020 @ 2:50am 
Originally posted by Retriborn:
En az 1,5 ay önce ben destek mesajı atmıştım. Nasıl sorunsa hala çözülemedi. Ama dediğim gibi benimki tesadüfen oldu. Yaptım yani. Umarım sizde de işe yarar.
O zaman siz de haklısınız dediğin gibi arada tekrar denemek lazım.
Fuely! Mar 17, 2020 @ 8:54am 
Bende Yapamıyorum yardımcı olurmusunuz
< 1 2 3 >
Showing 1-15 of 35 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Feb 10, 2020 @ 2:33am