YOUTUBE İLİŞKİLENDİRME SORUNU
Google ile oturum açma bu uygulama için geçici olarak devre dışı bırakıldı
Bu uygulama henüz Google ile Oturum Açma'yı kullanmak üzere Google tarafından doğrulanmadı. Bu hatayı aldım

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9721151_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Showing 1-7 of 7 comments
nespan Feb 7, 2020 @ 6:42am 
bendede var yardım edin
Mysotis Feb 26, 2020 @ 11:31am 
çözen yokmu amk hatasını
DastRon Feb 26, 2020 @ 12:16pm 
bildirim attım ama daha tık yok sadece bildirdiğin için teşekkürler yazdılar
gokturk8 Feb 27, 2020 @ 7:17am 
Gençler bende yaklaşık 2 hafta önce attım. Haberimiz var üzerinde çalışıyoruz dediler. Arada bir deniyorum böyle. Neyse youtube da takılırken bi ara kendi kanalıma girdim. Orda 1-2 paylaştığım video vardı onlara bakarken, aklıma steamdeki hata geldi. Dedim dur bi daha deneyeyim. Youtube da kendi kanalımın ana sayfası tarayıcı da arka planda açıktı. Girdim bi anda hata vermeden başarıyla ilişkilendirildi dedi. Şansa mı oldu veya arka planda açık diye mi oldu bilemem. Kendi başıma geleni anlattım sizde deneyin bi isterseniz. Esenlikler.
aynı sıkıntı bendede var
:steamfacepalm:
DastRon Mar 19, 2020 @ 4:22pm 
beyler arkadaşla takas yaptık ama itemlerim gelmedi arkadaşın envanterinde de yok onun telefonundan kendim onayladım dolandırılma gibi bişey de olamaz aynı yerde oturuyoruz zaten ama itemler ikimizinde envanterinde yok desteğe bildirdim geri dönüş yapılmadı başlık açtım kimse bakmadı nasıl çözebilirim bi fikri olan var mı
Mr. ALKAN Apr 7, 2020 @ 2:15pm 
Bu video da nasıl yapıldığı anlatılmıştır.
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Feb 6, 2020 @ 3:29pm