Este tema ha sido cerrado
Pumbao 1 ENE 2019 a las 5:33
Oczekujące pieniądze
Witam sprawa krótka ale potrzebuje SZYBKIEJ odpowiedzi. Zakupiłem ostatnio LEGO marvel super heroes i postanowiłem jednak, że ją oddam wszystko poszło gładko pieniądze oddali no ale są w oczekiwaniu i dopiero za 6 dni będę mógł je wykorzystać natomiast chcę jeszcze skorzystać z przecen i kupić ETS2 a po 6 dniach nie będzie już przecen. Więc moje pytanie brzmi: Czy można to jakoś przyspieszyć?
P.S Mam steam guard ale od wczoraj bo zapomniałem go założyć.
< >
Mostrando 16-30 de 56 comentarios
X3L!Q 27 SEP 2023 a las 13:35 
Mam teraz to samo, sprzedałem itemki na rynku bo chciałem sobie gierkę kupić a połowę kasy mam w oczekiwany. Generalnie to jest przegięcie, że muszę teraz czekać kilka dni, żeby i tak wydać pieniądze na steamie. Żal.
Yellow 28 SEP 2023 a las 1:40 
tak jest chyba od dłuższego czasu, wczoraj dropnąłem skina z cs2 i po sprzedaży od razu dostałem oczekujące
Kupsko 30 SEP 2023 a las 5:03 
Publicado originalmente por Treize:
tak jest chyba od dłuższego czasu, wczoraj dropnąłem skina z cs2 i po sprzedaży od razu dostałem oczekujące

Ja też mam oczekujące w cs 2. Jak to zrobić?
seksowna bestia 30 SEP 2023 a las 16:57 
ale lipa z tym czekaniem, po co to zmieniali
BERKI 2 OCT 2023 a las 10:58 
Ja sprzedałem kose i chciałem opening na live zrobić ale mam oczekujące do wy*ebania ten steam
(BR)Espacer 2 OCT 2023 a las 11:16 
dadadada
eu sou fod
Pojebalo ich chyba ze oczekujace jest po sprzedazy skina kiedys bylo normalnie a nie teraz ten cs2
cycu 3 OCT 2023 a las 6:48 
Publicado originalmente por Treize:
Zwrócili już czy czekasz dalej?
Wercix 4 OCT 2023 a las 9:32 
hejka i co komus juz zwrocili hajsik bo tez mam oczekujace po wymianie i odrazu dalam na sprzedarz
𝙣𝙝𝙯 /𝙗/ 8 OCT 2023 a las 17:06 
Mi zwraca w max 2 dni ale mega po-jeba-ne to jest, oczekuje mi 1800 zł i jak ktoś kupi rękawice które mam na oku to będzie lekka załamka... teraz jest napisane że jeszcze 24 godziny. Moja kasa to powinna być od razu w trybie expresowym... i teraz tak będzie cały czas.

Nie wiem co i jak, co to ma zapobiec, już numery z tym marketem robią, jak od też jakiegoś czasu nie można za dużo przeglądać skinów bo wywali komunikat i znowu czekanie cały dzień to jeszcze na dodatek siano dają na oczekujące...
Última edición por 𝙣𝙝𝙯 /𝙗/; 8 OCT 2023 a las 17:08
marshmals 16 OCT 2023 a las 10:29 
Publicado originalmente por ᴏɴᴇᴛᴀᴘ:
Ja po sprzedaniu talona za 1600 mam oczekujące ;/
F
DIEGO MEFEDRONA 18 OCT 2023 a las 5:59 
jebac tego steama na chuj to dodaja 200 zl w oczekujacych i po co '
𝙣𝙝𝙯 /𝙗/ 18 OCT 2023 a las 6:14 
dokładnie, teraz to już całkiem steam market jest pokręcony, bo tak o 1. że jak często co chwile sprawdzasz skiny itd to ci blokuje na dobre kilka godzin market (a ja lubię przeglądać skiny jaki mają float itd.)

No i 2. to czytałem że tak będzie już cały czas z tymi środkami bo to wszystko to 1 i 2 ma zapobiegać oszustom, botom itd...

200zł no i już byś sobie kupił jakiegoś skina to teraz musisz 24 godzin czekać, czasem jest szybciej bo oni tak piszą 1-2 dni ale ja mam czasem np. teraz by mi zablokowało środki to rano pewnie bym miał i ważne ! jak masz już oczekujące pieniądze to nic nie sprzedawaj ani nie przelewaj kasy bo jak będzie napisane że 3 godziny to znowu ci wróci na 1-2 dni.

Mi oczekuje 40zł i 40zł mam xp
Última edición por 𝙣𝙝𝙯 /𝙗/; 18 OCT 2023 a las 6:17
SITO 19 OCT 2023 a las 16:30 
Bez sensu... wydane tysiące w tym markecie statystycznie na klucze gierki i inne rzeczy in-game a jakieś smieszne drobne mi blokują które akurat są ważną końcówką do zakupu... trochę nie halo sie robi z tym steamem bez przesady ja rozumiem restrykcje ale nie do takiego stopnia..
Filip is here 22 OCT 2023 a las 3:26 
Witam Potrzebuje szybko pieniedzy na steam a mam oczekujace 50 zl i brakuje mi do skina dla kolegi na urodziny. Bardzo mi zalezy zeby kupic mu go dzisiaj pozdrawiam
< >
Mostrando 16-30 de 56 comentarios
Por página: 1530 50

Publicado el: 1 ENE 2019 a las 5:33