This topic has been locked
Pumbao Jan 1, 2019 @ 5:33am
Oczekujące pieniądze
Witam sprawa krótka ale potrzebuje SZYBKIEJ odpowiedzi. Zakupiłem ostatnio LEGO marvel super heroes i postanowiłem jednak, że ją oddam wszystko poszło gładko pieniądze oddali no ale są w oczekiwaniu i dopiero za 6 dni będę mógł je wykorzystać natomiast chcę jeszcze skorzystać z przecen i kupić ETS2 a po 6 dniach nie będzie już przecen. Więc moje pytanie brzmi: Czy można to jakoś przyspieszyć?
P.S Mam steam guard ale od wczoraj bo zapomniałem go założyć.
< >
Showing 1-15 of 56 comments
alekss ♿ Jan 22, 2019 @ 2:56am 
Tak z ciekawości, w ile dni zwrócili Ci kaskę? Bo też oczekuje aż ja dostanę i nie wiem w ile przeważnie zwracają ;p
Pumbao Jan 23, 2019 @ 3:02pm 
Originally posted by aleĸѕѕ:
Tak z ciekawości, w ile dni zwrócili Ci kaskę? Bo też oczekuje aż ja dostanę i nie wiem w ile przeważnie zwracają ;p
nie mam pojęcia tego samego dnia co napisałem ten post
miksus Dec 7, 2020 @ 4:36am 
Witam zakupiłem gre beamng drive i postanowiłem ją zwrócić bo strasznie lagowalo grę i chce kupić sobie inną na promocji a 89.99 zł oczekuje i nie moge jej kupić a za kilka dni nie Brdzie promocji
Last edited by miksus; Dec 7, 2020 @ 4:38am
kluski śląskie Apr 22, 2021 @ 3:05am 
7dni sie czeka
Igzdel Jun 2, 2023 @ 2:19pm 
czemu po trafieniu naklejki apex vitality 2023 paris postanowiłem ją sprzedać i teraz obok mojego stanu konta znajduje się właśnie cena(oczekujące) tej naklejki za którą ją wystawiłem czyli 13.86zł
Last edited by Igzdel; Jun 2, 2023 @ 2:20pm
kubolo Jun 21, 2023 @ 2:06am 
ja jak miałem oczekujące i sprzedałem naklejke to mi oddało za gre ale kase za naklejke mi doliczyło do oczekujących a nie bezpośrednio do konta steam, to tak powinno być?
nitrodolski Jun 21, 2023 @ 5:12am 
Originally posted by kubolo:
ja jak miałem oczekujące i sprzedałem naklejke to mi oddało za gre ale kase za naklejke mi doliczyło do oczekujących a nie bezpośrednio do konta steam, to tak powinno być?

Ja też tam mam, sprzedałem Souvenira z Rio po cenie zleceń kupna i zamiast mi dodać te kasę do salda to mam jako (oczekujące: x zł)
Frodo Jul 3, 2023 @ 1:09pm 
Originally posted by Igzdel |:
czemu po trafieniu naklejki apex vitality 2023 paris postanowiłem ją sprzedać i teraz obok mojego stanu konta znajduje się właśnie cena(oczekujące) tej naklejki za którą ją wystawiłem czyli 13.86zł
To samo mam tylko ja sprzedałem ursusa i mam w oczekujacych 880 zł
Ja po sprzedaniu talona za 1600 mam oczekujące ;/

Ja teraz mam taką samą sytuację tylko ze sprzedaży kosy 4300zł ....
pociotekwatah Sep 21, 2023 @ 11:58am 
Ja sprzedałem agenta do cs go za 80 zł i teraz mam oczekujące :P
pociotekwatah Sep 21, 2023 @ 12:04pm 
Originally posted by ✞Muśnięcie Posejdona✞:

Ja teraz mam taką samą sytuację tylko ze sprzedaży kosy 4300zł ....
ej a ty już dostałeś ten hajs?
NPK♿ Sep 24, 2023 @ 3:34am 
Też sprzedałem skina po wydropieniu i mam oczekujące, można stwierdzić, że tak już teraz będzie więc nasuwa się jedno pytanie - Czy ich pojebało??
Red Devill Sep 24, 2023 @ 2:07pm 
Originally posted by n3peK♿:
Też sprzedałem skina po wydropieniu i mam oczekujące, można stwierdzić, że tak już teraz będzie więc nasuwa się jedno pytanie - Czy ich pojebało??

Również sprzedałem skina z CS też mam oczekujące szkoda gadać
< >
Showing 1-15 of 56 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jan 1, 2019 @ 5:33am