Όλες οι συζητήσεις > Φόρουμ Steam > Help and Tips > Λεπτομέρειες θέματος
Αυτό το θέμα έχει κλειδωθεί
Oyunlarda siyah ekran sorunu
dostlar benim bilgisayarda çok sinir bozucu bir sorun var herhangi bir oyun (Deep Rock , TF2 , Mad Max , The Forest) gibi oyunlarda hiç sorun olmadan oyunu oynarken birden siyah ekran oluyor 2 - 3 saniyede geçiyor fakat bunu sık sık yapıyor hatta 1 kere siyah ekran veriyor 2 saniye sonra düzeliyor aradan 1 saniye bile geçmeden tekrar aynısını yapıyor yani ne zaman yapacağı belirsin bir şekilde siyah ekran 2 - 3 saniyeliğine gelip gidiyor ve ekran tekrar düzelirkende usb algılama sesi geliyor (mesela bir bilgisayarınıza mousenin usb sini taktınız onu algılarken bir ses geliyor o nunla aynı ses) ve arasırada siyah ekrandan sonra oyun full screen den çıkıp çerçeveli oluyor lütfen yardım
< >
Εμφάνιση 1-4 από 4 σχόλια
Cozebildiniz mi hocam sorunu
Αναρτήθηκε αρχικά από man.d.cer:
Cozebildiniz mi hocam sorunu
Evlat 6 yıl geçti üzerinden hatırlamıyorum sorunun nasıl çözüldüğünü ama hatırladığım tek bir şey var donanımsal olduğu yani muhtemelen bilgisayarın içsel donanımı ile alakalı mesela benim ki ekran kartından dolayıydı
This thread was quite old before the recent post, so we're locking it to prevent confusion.
< >
Εμφάνιση 1-4 από 4 σχόλια
Ανά σελίδα: 1530 50

Όλες οι συζητήσεις > Φόρουμ Steam > Help and Tips > Λεπτομέρειες θέματος
Ημ/νία ανάρτησης: 4 Ιουλ 2018, 1:25
Αναρτήσεις: 4