Sbay00 Mar 23, 2018 @ 10:27am
STEAM AÇILIRKEN KOMPLE SİYAH EKRAN VERİYOR
Arkadaşlar merhaba steam açılınca komple siyah ekranla karşılaşıyorum ayarlardan yapılması gereken tüm uygulamaları yaptım olmadı. Programı kaldırıp tekrar kurdum tekrar aynı hata oluştu. Problemi yaşayan veya giderebilecek olan birisi var mı?

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9734361_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Showing 1-11 of 11 comments
Sbay00 Mar 23, 2018 @ 2:14pm 
tamamdır arkadaşlar böyle bir problemle karşılaşıyorsanız steam.exe yi değiştirilebilir grafik ayarlarından güç tasarruflu olarak ayarlıyorsunuz düzeliyor.
PERFORMANS KREM Mar 23, 2018 @ 4:53pm 
kardeşim az önce aynı hatayı bende aldım fakat senin dediğin yöntemi nasıl uygulayacam biraz ayrıntılı anlata bılırmısın.
Sbay00 Mar 23, 2018 @ 5:01pm 

PERFORMANS KREM Mar 23, 2018 @ 5:11pm 
teşşekürler yardımın için bazı arkadaşlar içinde umarım faydalı olur . :D
Taize Jun 25, 2018 @ 6:47pm 
benimki windows 7
Taize Jun 25, 2018 @ 6:47pm 
olmuyor yardım edermısınız
davil1907 May 3, 2020 @ 4:30pm 
Merhabalar,
• Steam'in en güncel sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun ve Steam'i yeniden başlatın.
• İnternet tarayacısı önbelleiğini temizleyin Steam istemcisinde Ayarlar Mac'lerde Tercihler İnternet Tarayıcısı kısmında bunun için bir buton mevcuttur.
• Eğer yukarıdakiler Windows için sorunu çözmediyse DirectWrite Steam'de Ayarlar altında Arayüz içinde ı devre dışı bırakın.
• Yukarıdaki her adımdan sonra Steam i yeniden başlatın.

bunu yapmanız lazım sorun çözülüyor anında beyler..
Squirrel May 29, 2020 @ 10:35pm 
BEYLER BEN DEDİKLERİNİZİ YAPTIM OLMADI BİDE BENDE AMD PANELİ YOK NVDİA EKRAN KARTIM NVDİA KARTLAR İÇİN NASIL ÇÖZEBİLİRİZ
ム Zitronexi Jun 5, 2020 @ 5:53am 
Originally posted by Perplx:
teşşekürler yardımın için bazı arkadaşlar içinde umarım faydalı olur . :D

Gerçekten çok teşekkür ederim kaç tane yöntem denedim olmadı ama bu oldu.Sorum şu neden staem ı yüksek performanstayken çalıştırınca bu sorunla karşılaşıyoruz?
monk Feb 15, 2021 @ 1:15pm 
Aga bu bende hala var steam tarayıcı üzerinden yazıyorum Nasıl düzeltebilirm
Squirrel Feb 16, 2021 @ 6:06am 
Originally posted by 'Helios RyzEn:
Aga bu bende hala var steam tarayıcı üzerinden yazıyorum Nasıl düzeltebilirm
Hellios bendede oluyordu çözdüm. Yapman gereken steam in kurulu olduğu dosyaya gidip ordan steam.exe i bulup yeniden adlandır demek . ben ismini steam1 yaptım sen istediğini yapabilirsin. İsmini değiştirdikten sonra sağ tıklayıp masaüstüne kısayol olarak göreder demen lazım. Bunuda yaptıktan sonra masaüstüne git steam in üzerine bas steam normal bir şekilde açılacaktır. Sonra artık istediğin oyunu oynarsın :)

Showing 1-11 of 11 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Mar 23, 2018 @ 10:27am