0day Jun 23, 2019 @ 3:26pm
Trade dolandırıcılığı / trade scams
Merhaba Arkadaşlar

4 tane CSGO envanterimi satışa çıkaracaktım. 1 kişi tarafından dolandırıldım. Screenshotları mevcut elimde trade edilen hesabıda biliyorum. Anlık olarak steam desteğe bu trade işleminin dolandırılma olduğunu yazdım ve dönüş yapacaklarını söylediler.

Merak ettiğim olay şu steam destek ne kadar bir sürede dönüş yapar. Kişiyi tam olarak bulmaya çalışıyorum ilk işim polise ihbar etmek olacak.

-----------------------------

One person scammed me. I wrote to Steam support. I have a question.
What time the support responds?
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Cathulhu Jun 23, 2019 @ 3:32pm 
They won't give you your items back.

Scam FAQ (Link)
Steam Item Restoration Policy (Link)
Grelgn Jun 23, 2019 @ 4:02pm 
Dolandırılan itemlerin geri verilemez

Dolandırılarak kaybedilen öğeler neden Steam tarafından geri verilmiyor?

Topluluğumuz kısmen de olsa öğenin nadirliğine bağlı olarak öğeye bir değer belirler. Envanter geri dönüşleriyle öğenin daha fazla kopyasının piyasaya eklenmesi, öğenin tüm örneklerinin değerinin düşmesine sebep olur.

Dolandırılan mağdur insanları anlıyoruz fakat internet sayfamızda ve takas sistemi içerisinde kullanıcıların daha iyi takas kararları vermesine yardımcı olmak için yeterince bilgi sunuyoruz. Bu konu hakkında daha fazla bilgi için lütfen mağaza blogumuzdaki bu gönderiye göz atın.

Bir takas yasağı aldıktan sonra, suçlu bulunan hesap ayrıca takas denemesine sokulur. Deneme statüsü diğer kullanıcıların şahsın geçmişte dolandırıcılık yaptığını belirlemesine izin vererek dolandırıcılık yapmış kullanıcılarla takas yapmak isteyip istemedikleri konusunda daha iyi kararlar verebilmelerine imkân tanır. Bu statünün kullanıcıların takas yapmasına engel teşkil etmediğini lütfen aklınızda bulundurun.

Türkçe Link

Link in English

0day Jun 23, 2019 @ 4:15pm 
Grelgn cevabin için teşekkür ederim.

Envanterim değerli denilebilir 1 adet bıçak 1 adet awp 2 adet pistol vardı. Umarım geri verirler.
Cathulhu Jun 24, 2019 @ 12:11am 
No, they don't. As per the Steam Item Restoration Policy, no items are returned or restored. Ever.
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jun 23, 2019 @ 3:26pm