Установить Steam
войти
|
язык
简体中文 (упрощенный китайский)
繁體中文 (традиционный китайский)
日本語 (японский)
한국어 (корейский)
ไทย (тайский)
Български (болгарский)
Čeština (чешский)
Dansk (датский)
Deutsch (немецкий)
English (английский)
Español - España (испанский)
Español - Latinoamérica (латиноам. испанский)
Ελληνικά (греческий)
Français (французский)
Italiano (итальянский)
Bahasa Indonesia (индонезийский)
Magyar (венгерский)
Nederlands (нидерландский)
Norsk (норвежский)
Polski (польский)
Português (португальский)
Português-Brasil (бразильский португальский)
Română (румынский)
Suomi (финский)
Svenska (шведский)
Türkçe (турецкий)
Tiếng Việt (вьетнамский)
Українська (украинский)
Сообщить о проблеме с переводом
Garantiyi ilk aradığımda müşteri hizmetleri bununla ilgili bugün görüştüğüm 5. kişisiniz dedi.
Bir de benim olayda daha kötüsü yanlış bilgiler girdiğimi düşünerek 2 kez daha denedim. 20,22*3 = 60,66TL kesildi hesabımdan.
Steam ile halaa mesajlaşıyorum. Garanti referans numaralarını verdi onları gönderiyorum.
Steam banka reddetti diyor. Garanti ise Steam tarafına ödeme geçti, onlar iptal edebilir demekte. İsterseniz bankaya dilekçe verin yasal süreç başlasın deniyor. 60 ila 180 gün sürüyormuş.
Steam bankanın CVV2 şifresi ile ilgili şeyler diyo yani doğrudan karta ve bankaya bağlıyo sorunu, Garanti bankam ise bu çekim steam adlı yer tarafından kesilmiş görünmekte diyo. Yok falan dıyolarsa işlem başlat falan vs.. Ulan çekilen tutarın dekontunu bile görüntüleyemiyorum ki. Bi görünse nereye gittiğini anlıycaz ama yok, artık nereye gittiyse amk.
Steamden en son gelen mesaj: "10 iş günü ((sen ona normal 10 gün de)) beklenmesi gerektiği ardından 2 taraftanda bi işlem yapılmadığı görülmesi halinde yatırılan tutarın tekrar kişiye döneceği" gibi bi acıklama yaptı özetle. Ben açıkcası paranın "Araf"ta kaldığını düşünüyorum. Resmen para yok cıldırmamak elde degil. Geleceği yok ama bekliyoruz işte.
Geçmiş olsun bu arada dostum. O para gg yani ben unuttum acı bir şey evet ama ne yazık ki bilemezdik. Umarım bi miktar paran daha vardır da giden paranın yerine yeni oyunlar alabilmişsindir. Kış indirimlerinden elin boş dönmeni istemem.
"Bu satın alma başarısız oldu. Steam'in ödeme sağlayıcınızdan ödeme kabul etmesi mümkün değildi.
Eğer bu satın alım için yapılmış ödeme, hesap özetinizde görünüyorsa ödeme sağlayıcınız işlemlerini çözdüğü zaman kaldırılacaktır. Steam bu satın alım için henüz bir ödeme kabul etmemiştir." Çözebilen varsa yardımcı olurmusunuz
Your credit card issuer may have authorized the purchase and placed a temporary hold on the funds. We will not accept funds from your bank for this purchase and the transaction was automatically canceled through the processor. As we distribute our products electronically, we do not accept transactions without correct CVV2 information.
Once the bank reconciles your account and sees that we have not collected funds for that transaction the locked funds should be released which can take up to 10 business days.
If you have any further questions please feel free to respond to this ticket.
Bugün böyle bi dönüş yaptılar... dediğiniz gibi 10 gün içinde iade yapacaklarmış ama işin ilginç tarafı cvv2 kodunu yanlış girdiğim yazıyor nasıl olurda 4 defa yanlış giriyorumda 4 para talebimde geri ceviriliyor anlamış değilim... 40 yılda 1 bi oyun aliyim indirimden dedik ondada elimizde patladı....
Banka aracılığı ile itiraz formunu doldurup merkeze gönderimini sağladım ve görevlinin bunların bir nüshasını da siz fakslayın işlem hızlanır düşüncesini dikkate alarak faks çektim.
Ve mutlu son: İade gerçekleşmiş sabah sms ile uyandım..
(Mesajı atacaktım fakat sanırım buraya yüklenmiyor..)
- Faksı steam'e gönderdin anladığım kadarıyla. Yalnız faks olarak nasıl gönderebilirsin ki? öyle bir şey yok diye biliyorum veya ben görmedim/dikkat etmedim. Sanırım attığın ticket'ta dosya seçme kısmından fotoğraf koyup yolladın.
Bizler de bi aynı uygulamayalı yapalım bakalım nasıl sonuçlanacak. Hafta sonu itibariyle bankalar kapalı, pazartesiye kaldı. Aynı uygulamayı deneyip haber edeceğim..
Bilgilendirmen için teşekkürler dostum.
Steam'a göndermedim faksı. Formun sağ üst köşesinde yazan Garanti'nin faks numarasına faksladım.
Formda işaretlediğim kısım ise paranın aktarıldığı ve karşılığında ürün/hizmet alamadığım.