encryptize Sep 23, 2017 @ 4:44am
[PL] Nie mogę aktywować gry
Witam! Przychodzę tutaj z problemem. Otóż, zakupiłem grę ETS2 w 2012roku i od tamtej pory nie aktywowałem jej na steamie tylko grałem bez steama. Teraz mam ochotę zagrać w ETS2 MP ale co? Otrzymuje komunikat, że produkt został aktywowany na innym koncie. Problem polega na tym, że zawsze korzystałem z tego konta i nie podawałem nikomu klucza. Prosiłbym o pomoc i możliwość aktywacji klucza. Jeżeli administracja będzie potrzebowała klucza to proszę o kontakt w prywatnej wiadomości. Pozdrawiam
< >
Showing 1-4 of 4 comments
xX_Love_Tap_Xx Sep 23, 2017 @ 5:08am 
Jestem Australijczykiem, używając tłumacza. Z tego, co mi powiedziano, administratorzy Steam nie istnieją, a więc nie służą swoim klientom. Prawdopodobnie nie masz szczęścia, próbując użyć tego klucza, jeśli został już użyty, podejrzewam, że masz go z witryny trzeciej, a ja ostrożnie używam takich stron internetowych, a zwłaszcza {LINK REMOVED}, ponieważ mają oni użytkowników, którzy będą oszustwa, sprzedając nieprawidłowy klucz, przed zakupem G2A nie ma możliwości sprawdzenia tych kluczy i nie ma żadnych rzeczywistych kroków weryfikacyjnych dla osób sprzedających te klucze. Również nie miałem gotów na klucze upływające lub odcięte daty, kiedy one mają być używane. Brzmi jak masz oszustwo
ardababa Sep 23, 2017 @ 5:16am 
sprzedając nieprawidłowy klucz, przed zakupem♥♥♥♥♥nie ma możliwości sprawdzenia tych kluczy i nie ma żadnych rzeczywistych kroków weryfikacyjnych dla osób sprzedających te klucze. Również nie miałem gotów na klucze upływające lub odcięte daty, kiedy one mają być używane. Brzmi jak masz oszustwo
xX_Love_Tap_Xx Sep 23, 2017 @ 5:23am 
Znam stronę humblebundle.com, która pozwala na gry parowe i łączą je tylko z Twoim kontem parowym. Używam ich jako zaufanego źródła dobrych transakcji
encryptize Sep 23, 2017 @ 7:16am 
No cóż, niestety z tego co widzę nic nie zrobię w tym kierunku. Ale w sumie nie ma się co dziwić, że ten klucz nie działa bo on ze mną przeżył 5 lat i przez te 5 lat nie był podłączany do Steama. Od razu mówię, gdyby były pytania w jakim sklepie kupywałem tą grę to już nie pamiętam bo znając życie wywaliłem paragon ale chyba była w MediaExpert lub AGD EURO RTV. Dobra, nie wiem czy można tutaj zamykać dyskusję, ale ta dyskusja jest już nieaktualna.
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Sep 23, 2017 @ 4:44am