Hated Nov 23, 2017 @ 11:37am
Steam iade sorunları sorunları
Steamden dün r6 dlc'sini aldım ve dün iade talebi yolladım hala cevap verilmedi.
Bugun ticket attım iade etmek istiyor diye ona cevap geldi iade'ye hala cevap gelmedi.
Cevaptan önce steam'e söyle bir mesaj geldi
''Satın alma işleminiz için bir iade talebi ödeme sağlayacınıza gönderilmiştir.Satın alma işleminden aldığınız ürünler veya cüzdan kredisi ödeme sağlayıcınız tarafından bir yanıt alıncaya kadar kullanılamaz.Bir yanıt aldığımızda iadenizin tamamlandığını onaylayan bir e-posta alacaksınız.''
Bunun ardından dlc kendi steam hesabımdan silindi.
Aradan 1-2saat sonra attığım ticket'a cevap geldi.
''Merhaba,

Rainbow Six Siege - Year 2 Pass oyununa ilişkin iadeyle ilgili bilgi talebiniz için teşekkür ediyoruz.

İade talebinizle ilgili lütfen daha fazla detay sağlayın.

Eğer Rainbow Six Siege - Year 2 Pass ile ilgili bir teknik sorun yaşıyorsanız, yaygın çözümleri ve bu oyunun desteğiyle ilgili irtibat bilgilerini içeren aşağıdaki makaleyi okumanızı tavsiye ediyorum. Bazı durumlarda, ürünleriyle ilgili yaşadığınız teknik sorunların çözümü için en kaynak kendi destek ekipleri olduğu için onlarla iletişime geçmeniz gerekli olabilir.

https://help.steampowered.com/wizard/HelpWithGameTechnicalIssue/?appid=556970

Eğer oyunun destek ekibi yaşadığınız sorunu çözemezse lütfen bize sohbet kayıtlarını ve iletişiminizle ilgili diğer bütün bilgileri bize gönderin.

Satın alımınız iade gereksinimlerizle uyuşmuyor olsa da gerekli bilgiye sahip olduktan sonra sizin durumunuzu incelemekten mutluluk duyarım.

Best Regards,
Jeff''
İade talebimin üzerinden nerden baksan 30saat geçti ve ona cevap vermeyip ticket'a cevap verdiler verdikleri cevapta ne demek istiyor cözemedim ne yapmalıyım yardım edermisiniz.
Şu an oyunda yok para iademde yapılmadı ve iade hakkım var biliyorum cünkü dlc'e hiç girmedim

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9721151_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Showing 1-2 of 2 comments
Nervarien Jun 14, 2018 @ 12:41pm 
ben iade et diyorum iade talebiniz onaylandı diyo ama para gelmiyo cüzdanın sağında gelecek şu kadar felanda yazmıyo yardım edin
Originally posted by Nervarien:
ben iade et diyorum iade talebiniz onaylandı diyo ama para gelmiyo cüzdanın sağında gelecek şu kadar felanda yazmıyo yardım edin
iade geldi mi
Showing 1-2 of 2 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Nov 23, 2017 @ 11:37am