Tutte le discussioni > Discussioni di Steam > Help and Tips > Dettagli della discussione
Questa discussione è stata chiusa
Steam Cüzdan "Beklemede" Saçmalığı..
Steam Cüzdan (Steam Wallet) 'a kredi kartı aracılığıyla ödeme yapıyorsunuz ama paranız ya askıya alınıyor ya beklemede adı altında günlerce tutuluyor.. Nedir yani cüzdana aktarma yapmadaki bu kadar sıkıntı anlam veremiyorum. 10 yılı aşkın süredir Wow oynuyorum Blizzard ile yaptığım ödemelerde saniye bekletme ya da askıya alınma süreci yaşamadım.

Çözüm için Ticket atıcak yer arıyorsunuz Destek başlığı altında belirli seçenekleri tıklatarak sizi bi paradoksa sürüklüyorlar. İşlemi iptal etmeye çalışıyorsunuz yönlendirdikleri Brezilya asıllı ödeme noktasında sizi 3. ya da 4. şahıslarla muhattap ediyorlar.

"Biz insanı parasıyla rezil ederiz" diyorlar resmen. 2 kuruşluk oyun zevki için en hızlı şekilde para alıp en yavaş biçimde hizmet eden STEAM'i tebrik ediyorum.
< >
Visualizzazione di 1-1 commenti su 1
Bu arada işlemi İptal etmeye çalıştığınızda da ne banka ne de Ödeme alan firma size yardımcı olamıyor. Paranın nereye gittiği belli değil..

< >
Visualizzazione di 1-1 commenti su 1
Per pagina: 1530 50

Tutte le discussioni > Discussioni di Steam > Help and Tips > Dettagli della discussione
Data di pubblicazione: 13 ott 2017, ore 1:17