Steam envanterime ulaşamıyorum
Steam de takas engeli olmasına rağmen hiçbir silinme teşebbüsü olmamasına rağmen ilkin envantere ulaşılamadı hatası aldım sonrasında envanter boş dedi sorun nedir aceba
< >
Показані коментарі 115 із 17
CS: GO'ya girince envanterin görünüyor mu? Muhtemelen steam kaynakli bir sorun yasiyorsun.
Pc yi servise yollamistim bakarken denk geldi önce envantere ulaşamadı diyordu sonra envanter boş deyip durdu
Oyuna girince envantere ulasabiliyor musun? Yani CS: GO envanterine. Oyuna gir envanteri ac, sonra oyundan cik ve tekrar envaterine göz at.
Автор останньої редакції: ecznos; 8 серп. 2017 о 13:26
Dostum pc serviste bakma fırsatım bile olmadı başkasına baktirdigimda oda envanteri boş gördü
Цитата допису ODUN ADAM:
Dostum pc serviste bakma fırsatım bile olmadı başkasına baktirdigimda oda envanteri boş gördü

Öyle anlatsana o zaman güzel kardesim. PC'yi servise yollamistim dersen ben tekrar geri geldi diye anlam cikartirim.

Ben bakinca da bos görünüyor. Baska yerden hesabina ulasma imkanin yok mu?
Dis sitelerden bakinca da bos görünüyor. Ayrica senin envanterine tiklayinca acilmiyor bile cogu zaman, baska kisilerde sorunsuz aciliyor.

Servise yolladigin yer araklamis olabilir mi? Steam guard aktif miydi?
Aktif ve Ban var zaten araklanma ihtimali sıfır ne takas ne pazar kullaniliyor
Yavaş açıldığını bende fark ettim envanter geçmişi ve takas geçmişi de goruntulenemiyor
Gercekten sende tuhaf bir sorun var. Hem envanterine girerken hem de profiline tikladigim zaman bayagi bi yavas acilma söz konusu.

Forumlarda üyelere yildirma cezasi uygulaniyordu. Bu secenegi aktif edince üyelerin her seyi yavasliyordu. Diyorum ki acaba valve de kisilere özel böyle bir sey mi uyguluyor? Süphelendim.

Cünkü su an sadece senin profiline girerken sorun yasiyorum.
Oyuna girdirdim envanter duruyor çok saçma bu durum biran gaben paramı yiyecek sandım 😂
Цитата допису ODUN ADAM:
Oyuna girdirdim envanter duruyor çok saçma bu durum biran gaben paramı yiyecek sandım 😂

Oyuna niye gir bak dedim sence? Cünkü oraya girince steam envanteri tazeleniyor. Su an profilden girince ben de görüyorum :D
Geçen sefer hile kullanmadan Vac yediğim için korktum yine ya kumardan yedim yada son oyunda çok fazla hs atan bir silver şüpheli geldi 😂
Kumar sitelerini kullanma kardes. Onlarin alayi sahtekar pezevenkler, anca itemlerini tokatlayip seni dimdizlak birakiyorlar.

Bu tür sitelerden uzak dur, kaptirma esyalarini.
< >
Показані коментарі 115 із 17
На сторінку: 1530 50

Опубліковано: 8 серп. 2017 о 13:04
Дописів: 17