POMOCY, NIE MAM DOSTĘPU DO KONTA
Witam, dzisiaj w nocy miałem problemy z komputerem skończyło się na tym że musiałem zrobić format a co z czym idzie straciłem wszystko co miałem na komputerze łącznie ze steam. Gdy pobrałem go od nowa logowanie poprosiło mnie o klucz SteamGuard wysłany przez Aplikację steam na Androida z numeru telefonu którego już nie posiadam, sęk w tym że nie mam ani dostępu do numeru telefonu na który przychodzi mi sms zwrotny z kodem ani kodu usuwającego ten cały `SteamGuard` było to 2,5 roku temu,, support prosi mnie o podanie dowodu jakim jest potwierdzenie że konto na pewno jest moje, chcą PINU z paysafecard, nr karty kredytowej, paypal, wallet i coś tam jeszcze, jedynie co kupowałem przez steam to CS GO ponad 2,5 roku temu poprzez paysafecard i do tego nie zakładałem tam konta, a jak wiadomo żeby uzyskać PIN którym ładowałem euro na CS GO w steam trzeba miec konto na psc.. jakieś propozycje co mogę zrobić? wysyłałem im juz nawet screeny z potwierdzenia adresu email z zalozenia konta w 2014 roku..
< >
Showing 1-1 of 1 comments
swoosj Mar 25, 2017 @ 11:12pm 
а
< >
Showing 1-1 of 1 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Mar 25, 2017 @ 11:05pm