Всички дискусии > Steam форум > Help and Tips > Подробности за темата
Steam parayı çekti ama cüzdana para gelmedi Ödeme işleminiz tamamlanmadı hatası
merhaba ilk kez steamdan birşey alacaktım. Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, lütfen tekrar satın almayı deneyin. hatası verdi en son fakat kartımdan para çekildi. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun
< >
Показване на 1-10 от 10 коментара
Ayni hata bende de oldu 5 nisanda banka kart bilgilerimi girdim hata verdi 3 kere denedim 3 ünde de hata verdi ama 3 kere 10 tl den 30 tl hesabimdan çekmiş odeme hatasi verdi ne steame geldi ne de hesabima geri gonderdiler
garanti bankasına harcama itiraz formu doldurdum şubeden dönüş bekliyorum haber veririm
Първоначално публикувано от Afat:
garanti bankasına harcama itiraz formu doldurdum şubeden dönüş bekliyorum haber veririm

sonuç ne oldu aynı sıkıntı bende de oldu 2 kere para çekilmiş oyun falan da vermedi ödeme sorunu dedi
Hocam sorun bankada şikayet kaydi olurştur yatiyor 1 haftaya para alisveris yaparkende enboardcombra visa mi ne var onunla yap turkiye icin
aynısı başıma geldi para iadesi yapmıyorlar steam parayı aldı diye gözüküyor elimde dekont var onu göstercem
bankaya itiraz formu yazıp gönderdim, steam de parayı geri alabileceğimi banka tarafından iade edileceğini söyledi.10-15 gün sonra geri aldım
aynı sorun hala devam ediyor az önce bana da oldu 3 defa denedim 2si iade geldi ama biri gelmedi bende iletişime geçtim banka ile sizin dediğiniz gibi. yine garanti bankası yine sorun
Merhaba ben ininalden ödeme yaptim ama ürün hesaba gecmedi aynı sorun bendede oldu ne yapmalıyım ininal icin hangi bankaya şikayet başvurusu yapmam gerek
Първоначално публикувано от Maxlima:
Merhaba ben ininalden ödeme yaptim ama ürün hesaba gecmedi aynı sorun bendede oldu ne yapmalıyım ininal icin hangi bankaya şikayet başvurusu yapmam gerek
Merhabalar ilk önce.Bunun için ilk olarak steam supporta başvur ondan sonra ininal kartın arkasındaki numarayı arayıp bunu söyle
< >
Показване на 1-10 от 10 коментара
На страница: 1530 50

Всички дискусии > Steam форум > Help and Tips > Подробности за темата
Дата на публикуване: 6 май 2017 в 7:44
Публикации: 10