KurwaZpiekla Jun 13, 2024 @ 9:50am
Mam oryginalną grę w pudełku z kluczem, po prubie rejstracji wyskakuje komunikat "Duplikat klucza produktu"
Jak w tytule Mam oryginalną grę w pudełku z kluczem, po próbie rejestracji wyskakuje komunikat "Duplikat klucza produktu"
Jak mogę odzyskać swoją grę ? Mam wszystko, co potwierdza moje prawa do kopii gry, oryginalne pudełko z płytami i kluczem oraz paragon.
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Wolf Knight Jun 13, 2024 @ 9:55am 
you recover the account the game is connected to. activation codes are 1 time use only, and the license cannot be transfered.

if you didnt activate the key before, take it up with who ever you bought it from.
Last edited by Wolf Knight; Jun 13, 2024 @ 9:56am
Jeśli masz oryginalną grę w pudełku wraz z kluczem, a podczas próby rejestracji pojawia się komunikat "Duplikat klucza produktu", sugeruję podjęcie następujących kroków, aby odzyskać swoją grę:

Skontaktuj się z działem wsparcia technicznego producenta gry:
Zrób zdjęcia lub zeskanuj wszystkie dowody zakupu, w tym oryginalne pudełko, płyty, klucz produktu oraz paragon.
Przygotuj dokładny opis problemu, z którym się spotkałeś, wraz z komunikatem błędu "Duplikat klucza produktu".
Wyślij wiadomość do działu wsparcia technicznego producenta gry, załączając wszystkie powyższe materiały. Możesz znaleźć kontakt do wsparcia technicznego na oficjalnej stronie internetowej producenta gry lub w dokumentacji dołączonej do gry.

Zgłoś problem wydawcy gry:
Podobnie jak w przypadku kontaktu z producentem gry, przygotuj wszystkie niezbędne dokumenty i dowody zakupu.
Wyślij zgłoszenie do wydawcy gry, wyjaśniając problem i dołączając wszystkie materiały dowodowe.

Poproś o wygenerowanie nowego klucza:
W swojej wiadomości do wsparcia technicznego lub wydawcy, poproś o unieważnienie obecnego klucza i wygenerowanie nowego klucza produktu.

Przykładowa wiadomość:

Szanowni Państwo,

Posiadam oryginalną grę w pudełku wraz z kluczem produktu. Podczas próby rejestracji otrzymuję komunikat "Duplikat klucza produktu". Załączam zdjęcia/zeskanowane kopie pudełka, płyt, klucza produktu oraz paragonu.

Proszę o pomoc w unieważnieniu obecnego klucza i wygenerowanie nowego klucza produktu.

Z góry dziękuję za pomoc.

Z poważaniem,
[Twoje imię i nazwisko]
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jun 13, 2024 @ 9:50am