Punkred Dec 2, 2014 @ 1:49am
Steam Ekstra Kopya
Bugun Counter Strike complete aldım. source haric hepsine sahiptim. complete alma senbebım magzada mevcut oyunların daha sonra hediye edilebilmesi icin envantere dusecegı yazmasıydı. satın aldım fakat kopyalar gelmedi bi çaresi varmı ?
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Maka-61 Dec 2, 2014 @ 2:55am 
Hayir, saaten yaziyordur geri kalan oyunlar envantarina koyulmayacaktir.
Yani hesabinda olan oyunlar icabinda alamicaksin, ondan bu yana complete pack almaktan vaz gecsen daha iyi olur senin icin,
Last edited by Maka-61; Dec 2, 2014 @ 3:07am
Punkred Dec 2, 2014 @ 3:06am 
vay arkadas olan oldu ozaman yapıcak bisi kalmadı. çok sağol
Punkred Dec 2, 2014 @ 3:09am 
Ama Şunu Anlıyamadım Çıkan Yazıda Hediye Gönderebilmen İçin Envantere eklenecektir Diyor. envanteri yanlsı anladık desek hedıye gonderebilmesi icin ne ozaman. aldatmaca var yazıda sourceye 24 tl vermiş olmayı gecdım hedıye yollıcak 2 arkadasım vardı şans.
Maka-61 Dec 2, 2014 @ 3:13am 
Oyun hesab olarak iki optionun vardir. 1: kendi hesabina oyunu eklemek. 2: oyuna hediye olarak steam yada email üstüne göndermek, yada envantarinda saklamak. oda olur.
Senin problemin steam yeni kanunu vardir kendi envantarindan oyun göndermek icin 30 gün beklemek gerek. yaziyordur saaten.
Punkred Dec 2, 2014 @ 3:31am 
Satın Almadaki Uyarı - 1 Counter-Strike Complete: Bizdeki bilgilere göre, yukarıdaki ürünlerden bazıları zaten Steam hesabınızda mevcut. Eğer kendiniz için satın alıyorsanız, hangi sahip olduğunuz ürünlerin arkadaşlarınızla paylaşılacağını anlamak için Ekstra kopyalar destek makalesine göz atın. -

Göz Attıgımızda Karşımıza Gelen Soru -
How do I receive extra copies to share with friends?
(Arkadaşlarınızla paylaşmak için ek kopyalarını nasıl alırım?)

İçerik Ve Örnekler -

1- Users who own "Left 4 Dead" and then go on to purchase "Left 4 Dead + Left 4 Dead 2 Bundle" will receive an extra copy of "Left 4 Dead".

(Kullanıcıların kendi "Left 4 Dead" ve "Left 4 Dead + Left 4 Dead 2 paket" satın almak için devam et "Left 4 Dead" fazladan bir kopyasını alacaksınız.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2- Users who own "Portal" and then go on to purchase "Portal Bundle" will receive an extra copy of "Portal".

(Kullanıcıların kendi "Portal" ve "Portal Bundle" satın almak için devam et "Portal" fazladan bir kopyasını alacaksınız.)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3- Users who own “Half-Life 2” and go on to purchase “The Orange Box” or the "Valve Complete Pack" will receive an extra copy of “Half-Life 2”.
Bir Yerdede Bu Tür Paket Alımlarında Arkadaşa Göndermek İçin İzin Verilir Ve Alınır Diyor

(Kendi kullanıcıları "Half-Life 2" ve gitmek için satın alma "turuncu kutu" veya "Vana komple paket" fazladan bir kopyasını alacaksınız "Half-Life 2".)

Bunca Örnekten Çıkardığım Tek Sonuç Kopyaların Gelmesi Lazımdı. Ayrıca Destek Taleplerinede Sürekli Şema Mesajlar Yollamaları Da Ayrı Bi Sinir
Last edited by Punkred; Dec 2, 2014 @ 3:41am
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Dec 2, 2014 @ 1:49am