Kate 24 Thg10, 2023 @ 4:10pm
Türkiye'de Fiyatlandırma ve Steam Cüzdanları 20 Kasım'dan itibaren USD'ye dönüşecek.
Konu hakkında görüşlerinizi ve tepkinizi bu konu altına yazın.
< >
Đang hiển thị 16-30 trong 115 bình luận
TAN 24 Thg10, 2023 @ 5:02pm 
Milyarlarca dolar da alsanız size yetmeyecek... Bu açgözlü politikanız sayesinde oyunların keyifli yanı da kalmadı onca parasını istediğiniz ürünlerinizin hepsi ÇÖP zaten... istersen gelecekte ödeme yöntemini altın ile yapabilirsiniz. İyi şanslar
Skrim 24 Thg10, 2023 @ 5:03pm 
Nguyên văn bởi Cookie:
Nguyên văn bởi Skrim:
Lan olm onu indirim gelince alcaksın aq o kadar para verirsen malsın
para vermedim almam da
Alırım yazıyon bide kalk yat gece gece kafa gitmiş senin
Symbian 24 Thg10, 2023 @ 5:05pm 
Ne yazık ki torrent'e devam edeceğiz gibi görünüyor, eskisi gibi. Oyun alamıyoruz.
Brainshot 24 Thg10, 2023 @ 5:08pm 
Daha iyi fiyat politikası olan platformların yolu görünüyordu şimdi açıldı oraya doğru yuvarlanıyoruz. 5 yıllık oyunlara bile 40-50 dolar vermek adama koyar. Steam bu kararıyla orta doğu ve güney amerikadan müşteri kaybedicektir. Hayırlısı bi mötümüzü mikmedikleri kalmıştı oda yolda geliyor anlaşılan.
DAYI 24 Thg10, 2023 @ 5:08pm 
Nguyên văn bởi Symbian:
Ne yazık ki torrent'e devam edeceğiz gibi görünüyor, eskisi gibi. Oyun alamıyoruz.

Torrent'de bitti ki , Denuvo denen kahpe sağolsun artık kırılmıyor hiç bir oyun adam gibi
Nguyên văn bởi DAYI ™:
Nguyên văn bởi Symbian:

Torrent'de bitti ki , Denuvo denen kahpe sağolsun artık kırılmıyor hiç bir oyun adam gibi
kırılsada bir yıl sürüyor
DAYI 24 Thg10, 2023 @ 5:17pm 
Nguyên văn bởi SE1RYU:
Nguyên văn bởi DAYI ™:

hiç kırılmayan oyunlarda var , sonic frontiers mesela , kimsenin sikinde bir oyun değildi. yinede oynamak isterdim.
Lần sửa cuối bởi DAYI; 24 Thg10, 2023 @ 5:18pm
Nguyên văn bởi DAYI ™:
Nguyên văn bởi SE1RYU:

hiç kırılmayan oyunlarda var , sonic frontiers mesela , kimsenin sikinde bir oyun değildi. yinede oynamak isterdim.
nasıl hissettiğini biliyorum kral sokayım böyle işe
Xyleenah 24 Thg10, 2023 @ 5:28pm 
Free to play servis oyunlarına kaldık heralde artık...
Nguyên văn bởi Xyleena:
Free to play servis oyunlarına kaldık heralde artık...
epic games var ama ordaki fiyatlarda çok iyi değil
Keiweing 24 Thg10, 2023 @ 5:30pm 
Durum şu ki yerel fiyatlandırma devam edecek. Bir AAA oyun 60 dolar ise Türkiye’de halen bu 40 dolara satılabilir buna bir engel yok. Buradaki amaç kurun sürekli artmasından dolayı oyun firmalarının oyun fiyatlarında sürekli küçük artışlara gitmesini önlemek(kendileri bu durumdan şikayetçi ve mağdur olduklarını belirtiyorlar çünkü 1 sene içinde güncellenmezse kazandıkları para ciddi anlamda düşüyor) ve yerel fiyatlandırmayı kötü kullanan bazı kişilerin önüne geçmek. Evet yeni sistemle hemen hemen bütün oyunlar daha pahalı olacak. Bir süredir steam cüzdan kodu da alınamıyordu veya çok uçuk rakamlara alınıyordu(neredeyse istenilen bakiyenin 2 katı fiyatlara) ne yazık ki böyle bir güncelleme en sonunda zorunlu oldu. Elden bir şey gelmez
Lần sửa cuối bởi Keiweing; 24 Thg10, 2023 @ 5:32pm
mithat_akan 24 Thg10, 2023 @ 5:42pm 
Arkadaşlar, burada bilen var mı bilmiyorum ama bu yeni belirlenecek fiyatlarla ilgili olarak Sale zamanları yüzdelik indirimler aynı şekilde devam edecek midir? Öyle olduğunu düşünüyorum ama yine de fikrinizi almak isterim.
Pofffy 🍨 24 Thg10, 2023 @ 5:43pm 
Nguyên văn bởi Skrim:
Nguyên văn bởi Cookie:
para vermedim almam da
Alırım yazıyon bide kalk yat gece gece kafa gitmiş senin
RDR 2 alırım yazdım 10 yıllık oyuna 1k niye verelim dayı
Nguyên văn bởi mithat_akan:
Arkadaşlar, burada bilen var mı bilmiyorum ama bu yeni belirlenecek fiyatlarla ilgili olarak Sale zamanları yüzdelik indirimler aynı şekilde devam edecek midir? Öyle olduğunu düşünüyorum ama yine de fikrinizi almak isterim.
evet
DAYI 24 Thg10, 2023 @ 5:43pm 
Nguyên văn bởi SE1RYU:
Nguyên văn bởi DAYI ™:

nasıl hissettiğini biliyorum kral sokayım böyle işe

Böyle kötü zamanlarda belki de tek tesellimiz bu acıyı paylaşabilecek insanların olması. Allah hepimizin yardımcısı olsun çünkü kimse yardımcı olmuyor...
< >
Đang hiển thị 16-30 trong 115 bình luận
Mỗi trang: 1530 50

Ngày đăng: 24 Thg10, 2023 @ 4:10pm