Black Desert (Retired)

Black Desert (Retired)

EKRAN 5 DAKİKA OYNADIKTAN SONRA SİYAH OLUYOR
oyuna giriyorum 3 - 5 dakika içinde ekran simsiyah oluyor sesler geliyor fakat görüntü yok.
< >
Εμφάνιση 1-2 από 2 σχόλια
Muhtemelen Ekran kartı sorunu ama bende de Karakter seçimi sonrası bazen Koyu mavi/gri haleli bir ekran geliyor. Arkadaşlar benim oyunda oldugumu söylüyorlar ama ben kendimi göremiyorum. Yardım talebinde bulundum cevap bekliyorum. Oyuna en baştan girip tekrar şansımı deneme sureti ile biraz zaman da alsa hal ettim diyebilirim. Ama ekran kararması hala oyuna girişlerde, sunucu degişimlerinde,karakter değişimlerinde ara ara mevcut. Çift GTX 970 ekran kartım ve I7 işlemcim var. Diğer tüm üst seviye grafik ihtiyacı oyunları rahat oynuyor. Bekliyoruz, yardım gelince sayet bu husus da bilgi sahibi olabilrsem sizi bilgilendirmeye çalışırım. İyi günler dilerim.
Merhaba,
Siyah ekran durumunda çözüm olarak ekran kartı sürücüsünü silip yeniden temiz kurulum yapmayı deneyebilirsin. Ekran kartı sürücüsünü silme işlemini gerçekleştirmek için DDU (Display Driver Uninstaller) programını öneriyorum. Hemen ardından hangi markayı kullanıyorsan, (Nvidia ya da AMD) sitelerinden en güncel versiyonu indirip kurulum gerçekleştir. Daha sonra istemcide bulunan Dosya Kontrolü seçeneği ile oyun dosyalarını doğrulayalım. Bu işlemleri yaptıktan sonra oyuna tekrardan giriş yapmayı deneyelim.
Ek olarak aşağıda bir kullanıcımızın bulduğu çözüm yolunu da seninle paylaşıyorum:

https://steamcommunity.com/app/836620/discussions/15/3020122487777305701/

Bu adımları uyguladıktan sonra sonucu bizimle paylaşırsan memnun olurum. Sorunun devam etmesi halinde lütfen bilet üzerinden iletişime geç.

İyi Günler.

Türkiye & MENA Operasyon Ekibi
< >
Εμφάνιση 1-2 από 2 σχόλια
Ανά σελίδα: 1530 50

Ημ/νία ανάρτησης: 28 Νοε 2018, 9:27
Αναρτήσεις: 2