23 people found this review helpful
1 person found this review funny
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 49.5 hrs on record (12.9 hrs at review time)
Posted: May 31, 2014 @ 5:03am
Updated: Jul 19, 2014 @ 7:07am

До ігрової тематики про так званих "марляних" героїв , я ставлюся досить скептично, адже практично кожне таке творіння - це великий пафос, але з малою кількістю сенсу. Та коли я зацікавився серією про "чорного лицаря" то я зрозумів що ці ігри не підпадають під моє поняття. А тепер детальніше про Batman: Arkham City. Ця гра ламає стандартні канони. Адже в повній мірі
поєднує і пафос, і сенс. Arkham City розповідає нам про продовження довгої боротьби Бетмена проти Джокера, хоча ми й будемо досить довго товкмачити пики іншим злодюжкам таким як: Пінгвін, Містер Фріз, Доктор Стрендж, але все ж - це просто чудові декорації задля показу реально епічної боротьби двох так званих "антонімів" на тлі моторошного й холодного Готема, а саме в місті-в'язниці Аркхам Сіті. У грі є безліч побічних завдань, які допомагають краще вивчити та заглибитись у атмосферу гри. Та от до кінцівки гри є багато запитань, нащо вони зробили її настільки драматичною й серйозною? Чому вони позбулися одного з найхаризматичніших героїв всієї ігрової індустрії? Досить важко все це було сприйняти, але кінцівка вийшла досить крутою, напевно, що й логічною...
Попри те що гра затягує, вона ще й круто виглядає! Атмосфера зимовго міста передана просто чудово. Дизайнери постаралися на славу. Хоча дещо засмучують коридорні будівлі, які швидко набридають.
В геймпелейному плані гра має за основу ідеї, які розробники використали ще в Batman Arkham Asylum. Та дещо нове нам все таки також дають. Нові гаджети, нові прийоми хоча бойова система не змінилась , все така ж крута . Ну а в основному ми подорожуємо по місті та дубасимо бандитські пики по дорозі покращуючи свій бет-костюм, та вміння.
Отже підведом підсумки:
Batman: Arkham City - це динамічний, захоплюючий, повний цікавих й харизматичних персонажів проект. Rocksteady не прогадали й зробили ще одну круту гру про бетмена . Помноживши свій досвід й здобутки на 10 ще з Batman: Arkham Asylum, студія видала нам серйозний проект, який спростовує той факт, що ігри на подібну тематику являються звичайними середнячками на декілька вечорів. Дякую тим людям, які зробили настільки круту гру.
Was this review helpful? Yes No Funny Award